Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Πόλο Γυναικών: «Βόμβα» μεγατόνων! Ο Εθνικός πήρε το Κύπελλο Ελλάδας

Η ομάδα του Στέφανου Λέανδρου είχε ως μεγάλη πρωταγωνίστρια την τερματοφύλακά της, Ελένη Σωτηρέλη, η οποία με δικό της γκολ ισοφάρισε 9-9 στην κανονική διάρκεια και απέκρουσε πέναλτι στην «ρώσικη ρουλέτα», με αποτέλεσμα να δώσει το τρόπαιο στις «κυανόλευκες» και παράλληλα να αναδειχθεί MVP του Final 4.

Το παιχνίδι είχε όλα τα στοιχεία ενός μεγάλου ντέρμπι, με ένταση και σπουδαίες φάσεις από τις δύο ομάδες. Ο Εθνικός είχε το προβάδισμα από την αρχή του ματς, μέχρι τα τελευταία λεπτά, όπου ο Ολυμπιακός έκανε την αντεπίθεσή του. Στα 4:10 πριν το τέλος η Χυδηριώτη έδωσε το πρώτο προβάδισμα για τις «ερυθρόλευκες» (8-7) για πρώτη φορά μετά το 1-0, αλλά η Καραμπέτσου ισοφάρισε.

Η Ελευθερία Πλευρίτου έβαλε και πάλι τον Ολυμπιακό σε θέση οδηγού (9-8) 1:44 πριν το τέλος, αλλά στα 45’’ ο Στέφανος Λέανδρος πήρε τάιμ άουτ και ο Εθνικός έκανε επίθεση 7 εναντίον 6 με την τερματοφύλακα Ελένη Σωτηρέλη να σκοράρει από κοντά για το 9-9. Οι «ερυθρόλευκες» είχαν 24’’ για την τελευταία επίθεση του ματς, κέρδισαν αποβολή, αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Έτσι, ο τελικός οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, όπου οι παίκτριες του Εθνικού είχαν 4/4 εκτελέσεις, τη στιγμή που η Ελένη Σωτηρέλη απέκρουσε το πέναλτι της Ελευθεριάδου, ενώ η Ξενάκη είχε δοκάρι.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτο τον τυπικά γηπεδούχο Ολυμπιακό): 2-3, 1-1, 3-3, 3-2

Η σειρά των πέναλτι: Καραμπέτσου 9-10, Ελευθεριάδου (απόκρουση Σωτηρέλη), Μιχαϊλοβιτς 9-11, Τριχά 10-11, Νίνου 10-12, Σιούτη 11-12, Τέρνερ 11-13, Ξενάκη (δοκάρι).

Διαιτητές: Μπιράκης, Σπανούδης

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελευθ. Πλευρίτου 3, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου 1, Τριχά 1, Ξενάκη 1, Σιούτη 2, Μαργ. Πλευρίτου, Σάντα, Β. Πλευρίτου, Τζωρτζακάκη, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Νίγκρο, Δρακωτού, Χριστοδούλου-'Αουτ.

Εθνικός (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη 1, Καραμπέτσου 4, Οικονόμου, Τέρνερ 2, Μπέτα, Νίνου 4, Χατζηκυριακάκη, Αλκ. Μπενέκου, Μιχαϊλοβιτς 1, Κανετίδου, Ιόλη Μπενέκου, Τορνάρου 1, Μαυρωτά, Κατσιμπρή, Κλαψιανού.

Tags
Back to top button