Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Travel

Ρουμανία: Ο τάφος του Δράκουλα και άλλα μυστήρια τοπία (βίντεο)

Την τοποθεσία του τάφου του Δράκουλα, το ανατριχιαστικό κάστρο του, μυστηριώδη αρχαιολογικά ευρήματα, το μυστήριο από τα Όρη Buzau, και περίεργα φαινόμενα που συμβαίνουν στα δάση της.

Το μυστήριο στα Όρη Buzau

Τα Όρη Buzau είναι ένα όμορφο μέρος για να δείτε στη Ρουμανία, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν το καθιστά μυστηριώδες. Αν τολμάτε να περπατήσετε μέσα από τα βουνά θα συναντήσετε, περίεργα συγκροτήματα από σπηλιές. Το παράξενο για αυτό το μέρος, είναι ότι τα σπήλαια περιέχουν μια μυστηριώδη γλώσσα στους τοίχους που κανείς δεν ήταν σε θέση να αποκρυπτογραφήσει.

Υπάρχουν επίσης απεικονίσεις από μυστηριώδη όντα, που μερικοί πιστεύουν ότι προέρχονται από το Βασίλειο Luana, το οποίο λίγα είναι γνωστά σχετικά. Ιστορίες των ανθρώπων που ζούσαν σε αυτό το βασίλειο λένε ότι υπήρχε πρόσβαση σε μαγικό νερό που μπορούσε να τους θεραπεύσει όλους. Θα μπορούσε να είναι δική τους γλώσσα γραμμένη στον τοίχο; Οι ιστορίες τελειώνουν όταν το βασίλειο πεθαίνει λόγω μίας Έκρηξης του Ήλιου.

Άλλοι πάλι πιστεύουν ότι αυτή η άγνωστη γραφή είναι απλά από τους χριστιανούς ιεραπόστολους οι οποίοι εγκαταστάθηκαν σε ρουμανικό έδαφος γύρω από το 300 μ.Χ.. Αλλά εξακολουθεί να παραμένει ένα μυστήριο ακριβώς ποιος την έγραψε.

Tags
Back to top button