Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ρετσίνα, μεζέδες και χαμόγελα για τον Αλέξη…

Σε γνωστό ουζερί της Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, μετά από τις συναντήσεις του στην συμπρωτεύουσα.

Ο πρωθυπουργός μαζί με στελέχη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στο εστιατόριο «Αγορά», στο πεζόδρομο της Καποδιστρίου.

Το μενού, σύμφωνα με το «voria» περιελάμβανε μεταξύ άλλων κολοκυθάκια τηγανητά, τηγανητό γαύρο αλλά και κεφτεδάκια, συνοδεία χύμα ρετσίνας

Μαζί με τον πρωθυπουργό γευματίζουν στελέχη των Νομαρχιακών Επιτροπών του ΣΥΡΙΖΑ σε Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης, οι βουλευτές, Σωκράτης Φάμελλος, Τρ. Μηταφίδης, Μ. Μπόλαρης και οι υπουργοί Χρ. Βερναρδάκης και Στ. Πιτσιόρλας, αλλά και η διευθύντρια του γραφείου πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Κατερίνα Νοτοπουλου.

Μετά την άφιξη του πρωθυπουργού στο ουζερί δεν επετράπη η είσοδος σε άλλους πελάτες, ούτε καν σε πλανόδιο λουλουδά και λαχειοπώλη.
 

 

 

Φωτογραφίες: voria & thessnews

Βίντεο: voria

Tags
Back to top button