Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πύρινη κόλαση στα Κάτω Πατήσια: Στις φλόγες κατάστημα επίπλων - Aπεγκλωβίστηκαν 2 γυναίκες, κάηκαν αυτοκίνητα

, λόγω φωτιάς που ξεκίνησε, λίγο πριν τις 11, σε ισόγειο χώρο τριώροφης πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Ψαρουδάκη και Παρασκευοπούλου.

Ξέσπασε φωτιά στην περιοχή Ποντοηράκλεια στο Κιλκίς-Ισχυρές δυνάμεις στο σημείο

Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής ήταν μεγάλη, καθώς στο σημείο βρέθηκαν και επιχείρησαν 22 πυροσβέστες με 6 οχήματα, αλλά και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα, καταφέρνοντας να θέσουν υπό έλεγχο την κατάσταση γύρω στη 1:30 τα ξημερώματα.

Η φωτιά ξέσπασε σε χώρο που στέγαζε κατάστημα επίπλων, οι φλόγες εξαπλώθηκαν τόσο σε άλλους χώρους της πολυκατοικίας, όσο και σε παρακείμενα οικήματα. Μάλιστα, η Πυροσβεστική χρειάστηκε να απεγκλωβίσει δύο ηλικιωμένες γυναίκες από τον πρώτο όροφο, ενώ η μία παρελήφθη από το ΕΚΑΒ με αναπνευστικά προβλήματα. Κατά την κατάσβεση έγινε έλεγχος και στους υπόλοιπους ορόφους για τυχόν άλλους εγκλωβισμένους, ενώ θα ακολουθήσει μελέτη στατικότητας σε ολόκληρο το οίκημα.

Στο μεταξύ, η φωτιά προκάλεσε ζημιές σε τουλάχιστον 6 σταθμευμένα οχήματα, ενώ ζημιές έχουν προκληθεί και στους εξωτερικούς χώρους διαμερισμάτων ((τέντες και παντζούρια), σε άλλες δύο πολυκατοικίες.
 

Tags
Back to top button