Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στην Ύδρα: Τα πρώτα λόγια του καπετάνιου του σκάφους

Τα λόγια του καπετάνιου του σκάφους από όπου φαίνεται να έπεσαν τα βεγγαλικά, προκαλώντας φωτιά σε δύσβατο σημείο της Ύδρας, μετέφερε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών και Επαγγελματικών Θαλαμηγών (ΠΕΠΙΕΘ) Γιώργος Βάλλης.

Ο κ. Βάλλης μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (24.06.24) στον ΑΝΤ1, αναφέρθηκε σε όσα του είπε ο καπετάνιος του σκάφους πριν να καταθέσει στο ανακριτικό της πυροσβεστικής που έρευνα τις συνθήκες της φωτιάς στην Ύδρα και πριν να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Φωτιά στην Ύδρα: Νέα στοιχεία στο φως - Τι δείχνουν οι έρευνες πάνω στη θαλαμηγό

«Ενημερώθηκαν την επόμενη ημέρα με τον καπετάνιο, ο οποίους μου είπε ”ήμουν στην καμπίνα, είδα τη φωτιά, ο ίδιος ενημέρωσα, πήρα κι έδωσα τα στοιχεία μου σε όλους τους φορείς, δεν γνωρίζω τίποτα, δεν εμπλέκομαι σε τίποτα, δεν κάναμε τίποτα».

Όπως τόνισε, ο καπετάνιος «βρισκόταν σε μία τρέλα», λέγοντας πως «με έχουν μπλέξει σε ένα ζήτημα, για το οποίο δεν έχουμε ευθύνη».

Την ίδια ώρα, αντιμέτωποι με βαριές ποινές είναι οι 13 συλληφθέντες της θαλαμηγού.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (23/6/24) στα δικαστήρια Πειραιά, στον εισαγγελέα.

Ο ίδιος άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα και για τους 13, που θα απολογηθούν την Τετάρτη σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Πρόκειται για τα μέλη του πληρώματος της θαλαμηγού που έπλεε στον όρμο κοντά στο πευκόδασος της Ύδρας όταν ξέσπασε η μεγάλη φωτιά στην Ύδρα. 

Tags
Back to top button