Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Travel

«Πρωτιά» της Ελλάδας στις αναζητήσεις των Βρετανών για διακοπές το 2017

Σύμφωνα με την γνωστή βρετανική ιστοσελίδα τουρ οπερέιτορ thomascook.com η Ελλάδα ήταν πρώτη στις αναζητήσεις των Βρετανών για διακοπές το καλοκαίρι του 2017 τα Χριστούγεννα και την επομένη ημέρα- Boxing Day.

Οι αναζητήσεις για Ελλάδα αντιπροσώπευαν το 17% του συνόλου των αναζητήσεων στο thomascook.com. Οι ισπανικοί προορισμοί, Κανάρια Νησιά, Βαλεαρίδες Νήσοι και η ηπειρωτική Ισπανία, συνολικά αντιπροσώπευαν το ένα τρίτο όλων των αναζητήσεων (36%) γι’ αυτές τις δυο ημέρες (25 και 26 Δεκεμβρίου). 

Η Τουρκία ήταν στην πέμπτη θέση και οι ΗΠΑ στην έκτη. Όπως εχει ανακοινώσει τον Οκτώβριο ο Thomas Cook, οι περισσότεροι Βρετανοί τουρίστες θα επιλέξουν all-inclusive διακοπές το 2017, ιδίως σε προορισμούς όπως η Ελλάδα και τα Κανάρια Νησιά, που  δεν έχουν παραδοσιακά αναγνωριστεί για την all-inclusive προσφορά τους. 

Ο Thomas Cook ξεκίνησε ανήμερα των Χριστουγέννων την καμπάνια του στην τηλεόραση με σλόγκαν «Θέλω». 

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545; min-height: 15.0px}
p.p3 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545; min-height: 14.0px}
span.s1 {color: #e4af0a}

Tags
Back to top button