Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προφυλακιστέος ο 39χρονος Αλβανός που συνελήφθη με εκρηκτικές ύλες στο κέντρο της Αθήνας -Τι υποστήριξε

Προφυλακιστέος κρίθηκε πριν από λίγο μετά την απολογία του στην αρμόδια ανακριτική αρχή ο 39χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος συνελήφθη μαζί με τη σύντροφό του σε τυχαίο έλεγχο της ΕΛ.ΑΣ. στην οδό Σωκράτους στο κέντρο της Αθήνας και έπειτα από έρευνα διαπιστώθηκε ότι είχαν στο όχημά τους όπλο, πυροκροτητές και εκρηκτικές ύλες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 39χρονος κατά την απολογία του φέρεται να υποστήριξε πως το πιστόλι και τις σφαίρες τα είχε για δίκη του προστασία λόγω παλιάς βεντέτας. Επίσης, φέρεται να ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε ότι μετέφερε εκρηκτικά, τα οποία ανήκαν σε έτερο πρόσωπο, σύμφωνα με την υπεράσπισή του.

Από την πλευρά της η σύντροφος του 39χρονου φέρεται να δήλωσε πλήρη άγνοια και να είπε πως είδε το όπλο και τα εκρηκτικά όταν τα εντόπισαν οι αστυνομικοί.

Tags
Back to top button