Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Πρινς και Τζ. Μάικλ θα τιμηθούν σε ειδικά αφιερώματα στα Βραβεία Grammy (φωτό)

Με δύο ειδικά αφιερώματα θα τιμήσουν τα μουσικά βραβεία Grammy τον Πρινς και τον Τζορτζ Μάικλ που πέθαναν το 2016.

Την ανακοίνωση έκαναν οι διοργανωτές των βραβείων χωρίς ωστόσο να δώσουν λεπτομέρειες για το ποιοι καλλιτέχνες θα συμμετάσχουν στα αφιερώματα.

Λίγες ημέρες πριν είχε ανακοινωθεί ότι στη φετινή διοργάνωση θα εμφανιστούν οι: Αντέλ, Αλίσια Κις, Λέντι Γκάγκα, Τζον Λέτζεντ, Μπρούνο Μαρς και Μετάλικα.

Στην περσινή απονομή των βραβείων, οι διοργανωτές τίμησαν τη μνήμη του Ντέιβιντ Μπόουι με τη Λέιντι Γκάγκα να ερμηνεύει τραγούδια του.

Ο πρόεδρος της Εθνικής Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ (The Recording Academy) Νιλ Πορτνάου δήλωσε ότι τόσο ο Πρινς όσο και ο Τζορτζ Μάικλ υπήρξαν «είδωλα της ποπ μουσικής με σπάνια μουσική διάνοια και απόκοσμα χαρίσματα».

«Ο θάνατος δύο τόσο δημιουργικών πρωτοπόρων υπήρξε μια τεράστια απώλεια για την κοινότητα των δημιουργών: η Εθνική Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ με σεβασμό θα αποτίσει φόρο τιμής στην απίστευτη κληρονομιά που αφήνουν στην σκηνή των Grammy» σημειώνεται στην ανακοίνωση της Ακαδημίας.

Η τελετή απονομής των μουσικών βραβείων Grammy θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, στις 12 Φεβρουαρίου.

Tags
Back to top button