Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Travel

ΠΝΟ για τη φωτιά στο Euroferry Olympia: «Να γίνει σε βάθος έρευνα - Να μη θρηνήσουμε ανθρώπινα θύματα»

Να γίνει σε βάθος έρευνα για τη φωτιά στο πλοίο “Euroferry Olympia” ζητά με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ).

Στην ανακοίνωσή της για το τρομακτικό συμβάν με τη φωτιά, η ΠΝΟ τονίζει ότι «το νέο περιστατικό στο υπό ιταλική σημαία και ιταλική πλοιοκτησία επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο “Euroferry Olympia” και η πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε σήμερα τις πρωινές ώρες στο 3o κατάστρωμα του πλοίου ενώ έπλεε ανοικτά της Ηγουμενίτσας προς Μπρίντεζι με 237 επιβάτες και 51μελές πλήρωμα συνεπεία του οποίου, από τη μέχρι τώρα ενημέρωση κανένας από τους επιβαίνοντες και το πλήρωμα δεν έχασε τη ζωή του πλην όμως υπάρχουν αγνοούμενοι φέρνει στις μνήμες όλων μας το προ επταετίας περίπου παρόμοιο περιστατικό με το πλοίο “NORMAN ATLANTIC’».

Η ΠΝΟ υποστηρίζει ότι «με επανειλημμένα διαβήματα της και με πληθώρα σχετικών εγγράφων και με ανάλογα δελτία τύπου και καταγγελίες έχουμε τονίσει, και πάλι το υπογραμμίζουμε, ότι η προστασία της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα είναι υπεράνω κάθε πνεύματος επιχειρηματικής κερδοσκοπίας και δεν πρέπει για κανένα λόγο να θυσιάζεται στο βωμό της οποιασδήποτε σκοπιμότητας. Επανερχόμαστε όμως σήμερα στην σκληρή πραγματικότητα, εκφράζουμε την πλήρη συμπαράσταση μας στη ψυχική και σωματική ταλαιπωρία των επιβαινόντων και στα μέλη του πληρώματος στο φλεγόμενο πλοίο και ευχόμαστε να βρεθούν οι αγνοούμενοι σώοι και υγιείς. Ταυτόχρονα απαιτούμε όπως ο αρμόδιες Υπηρεσίες ελέγξουν εξονυχιστικά το όλο περιστατικό προκειμένου να χυθεί άπλετο φως ώστε να μην χρειασθεί στο μέλλον να σημειωθούν ανάλογα περιστατικά και να θρηνήσουμε ανθρώπινα θύματα» καταλήγει η ανακοίνωση.

Tags
Back to top button