Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυροβολισμοί στην Ομόνοια: Καταδικασμένος για ανθρωποκτονία αποδείχτηκε ο άνδρας - θύμα της επίθεσης

Σε προχωρημένο στάδιο ο διαγωνισμός για την επέκταση του Μετρό της Αθήνας - Ίλιον–Ομόνοια σε 15 λεπτά!

Καταδικασμένος για ανθρωποκτονία είναι ο άνδρας που τον πυροβόλησαν άγνωστοι το απόγευμα, στην περιοχή της Ομόνοιας. Ο άνδρας καθόταν σε καφετέρια, όταν πλησίασαν άγνωστοι και πυροβόλησαν εναντίον του τουλάχιστον επτά φορές, αφού η αστυνομία εντόπισε επτά κάλυκες στο σημείο.  
Οι πυροβολισμοί έπεσαν σε καφετέρια, στη συμβολή των οδών Κρήτης και Ακομινάτου. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, το θύμα, με καταγωγή από την Αλβανία, είχε καταδικαστεί για φόνο το 2000. Το 2018 είχε αποφυλακιστεί με όρους, ενώ το 2000 είχε συλληφθεί εκ νέου για παράνομα παίγνια. 

Οι αστυνομικοί, που έσπευσαν στο σημείο, έχουν εντοπίσει επτά κάλυκες.  Πλέον αναζητούνται οι δράστες και κυρίως τα κίνητρα που τους οδήγησαν να πυροβολήσουν τον άνδρα, που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Λαϊκό Νοσοκομείο. 

 

Tags
Back to top button