Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: «Εκτός κι αν περιμένουν το... διαστημόπλοιο»

Με μια σκληρή ανακοίνωση επιτίθεται το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση σημειώνοντας ότι “τα ψέματα τελείωσαν” και πως “όσο πιο γρήγορα φύγουν τόσο καλύτερα. Εκτός κι αν περιμένουν το... διαστημόπλοιο”.

Ειδικότερα, ο Τομέας Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ σημειώνει χαρακτηριστικά: “Τα επίσημα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων αποκαλύπτουν τη σκληρή πραγματικότητα πίσω από τους κυβερνητικούς πανηγυρισμούς για την αύξηση των εσόδων το 2016.

Σχεδόν ένας στους δύο φορολογούμενους έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές στην εφορία (συνολικά 4.146.483).

Για 839.056 οφειλέτες έχουν ασκηθεί αναγκαστικά μέτρα είσπραξης και ο ρυθμός το 2016 έφτασε στο 12.000 κάθε μήνα.

Με κατασχέσεις απειλούνται 1.647.771 οφειλέτες.

Η κυβερνητική απάντηση σε αυτή την κατάσταση είναι νέοι άμεσοι και έμμεσοι φόροι, αύξηση προκαταβολής και εφαρμογή του φορο-ασφαλιστικού Κατρούγκαλου το 2017” και συμπληρώνει: “Δύο χρόνια μετά την κατάληψη της εξουσίας το δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου που θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ, γονατίζει την κοινωνία με φόρους και συζητάει  με τους δανειστές τη μείωση του αφορολόγητου. Τα ψέματα τελείωσαν, όσο πιο γρήγορα φύγουν τόσο καλύτερα. Εκτός κι αν περιμένουν το... διαστημόπλοιο”.

Tags
Back to top button