Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Travel

Παρίσι: Απεργία στο μετρό έχει παραλύσει το μεγαλύτερο μέρος του δικτύου

Απεργία έχει παραλύσει σήμερα το μεγαλύτερο μέρος του δικτύου μετρό στο Παρίσι, προκαλώντας προβλήματα στις μετακινήσεις εκατομμυρίων ανθρώπων, με τους εργαζόμενους να ζητούν αυξήσεις μισθών υψηλότερες από αυτές που τους έχει προτείνει η διαχειρίστρια εταιρεία.

Η εταιρεία διαχείρισης δημόσιων μεταφορών του Παρισιού RATP ανακοίνωσε ότι έξι από τις γραμμές του μετρό είναι κλειστές, με τις υπόλοιπες να λειτουργούν μόνο εν μέρει. Προβλήματα υπάρχουν και στα δρομολόγια του περιφερειακού δικτύου εξπρές (RER).

Μόνο δύο γραμμές του μετρό, η 1 και η 14, στις οποίες οι συρμοί λειτουργούν χωρίς οδηγό δεν έχουν επηρεαστεί από τις απεργίες, ανάφερε η RATP στον ιστότοπό της.

“Ζητάμε από τις επιχειρήσεις να εκμεταλλευθούν στο έπακρο την τηλεργασία”, ανέφερε ο Γάλλος υπουργός Μεταφορών Ζαν- Μπαπτίστ Ντζιμπαρί στο Twitter.

Οι εργαζόμενοι της RATP ανακοίνωσαν ότι η απεργία, που πραγματοποιείται την περίοδο που τα συνδικάτα και η διεύθυνση πρόκειται να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις για τις αυξήσεις των μισθών, οφείλεται στο γεγονός ότι η κρατική εταιρεία τους προσέφερε ανεπαρκείς αυξήσεις.

Η RATP έχει ανακοινώσει πως είναι διατεθειμένη να αυξήσει κατά 2,7% τους μισθούς το 2022, με τα συνδικάτα να χαρακτηρίζουν την πρόταση “προκλητική”.

Ο πληθωρισμός στη Γαλλία έφτασε τον Ιανουάριο το 3,3%.

Tags
Back to top button