Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Παρέμβαση Φ. Γεννηματά για τη βιωσιμότητα των Μέσων Ενημέρωσης

Πριν από 2 ημέρες το ΠΑΣΟΚ είχε ζητήσει από την κυβέρνηση να προχωρήσει στην ρύθμιση που η ίδια είχε προαναγγείλει, ώστε να βρεθεί τρόπος να παραμείνουν εν λειτουργία οι εφημερίδες, που απειλούνται με κλείσιμο,  μέχρι την εξεύρεση οριστικής και βιώσιμης λύσης.

Με το σκεπτικό ότι το κλείσιμο ΜΜΕ αποτελεί πλήγμα στην ενημέρωση, στην πολυφωνία, στην ίδια την Δημοκρατία και εξαιτίας της καθυστέρησης της κυβέρνησης η κυρία Γεννηματά έκανε αυτή τη πρώτο βήμα. 

«Επανέρχομαι προτείνοντας την άμεση σύσταση Διακομματικής Επιτροπής στην Βουλή, για την αναζήτηση και κατάληξη σε μια -από κοινού- Πρόταση Νομοθετικής ρύθμισης για τα Δάνεια των ΜΜΕ, η οποία δεν θα διαφοροποιείται από τις αντίστοιχες ανάγκες ρυθμίσεων των κόκκινων δανείων των επιχειρήσεων» αναφέρει σε γραπτή δήλωσή της.

Η δήλωση της κυρίας Γεννηματά: 

«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ αδιαφόρησε, θέτοντας τις μικροκομματικές της επιδιώξεις υπεράνω της ανάγκης διασφάλισης της πολυφωνίας και της ενημέρωσης των πολιτών. Εκμεταλλεύεται την κατάσταση για να θέσει υπό έλεγχο και ομηρία τα Μέσα Ενημέρωσης.

Οι Τράπεζες δεν αντιμετωπίζουν το πρόβλημα, αφήνουν την κατάσταση να οδηγηθεί σε αδιέξοδο, φοβούμενες τις δικαστικές συνέπειες.

Ο πολιτικός κόσμος δεν μπορεί να σιωπά.

Επανέρχομαι προτείνοντας την άμεση σύσταση Διακομματικής Επιτροπής στην Βουλή, για την αναζήτηση και κατάληξη σε μια -από κοινού- Πρόταση Νομοθετικής ρύθμισης για τα Δάνεια των ΜΜΕ, η οποία δεν θα διαφοροποιείται από τις αντίστοιχες ανάγκες ρυθμίσεων των κόκκινων δανείων των επιχειρήσεων.

Πρόταση που θα διασφαλίζει και την Απασχόληση στα Μέσα Ενημέρωσης.

Από την ανταπόκριση στην πρότασή μου θα κριθούμε όλοι.

Για το αν πιστεύουμε στην Δημοκρατία και την πολυφωνική ενημέρωση.

Και θα αποκαλυφθεί ποιός αποσκοπεί στον κομματικό έλεγχο και την χειραγώγησή της».

Tags
Back to top button