Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Paola Saulino: Υποσχέθηκε πως θα κάνει στοματικό σε όποιον ψήφισε «όχι» στο ιταλικό δημοψήφισμα και τώρα κάνει... περιοδείες

Η Paola Saulino κράτησε τον λόγο της και άρχισε τα σεξουαλικά δώρα που έταξε σε όποιον ψήφισε όχι στο δημοψήφισμα που διενεργήθηκε στην Ιταλία.

Η 27χρονη Paola Saulino ολοκλήρωσε την πρώτη μέρα της περιοδείας της, σημειώνοντας πως το 2017 ξεκινά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η νεαρή Ιταλίδα είχε πει στους θαυμαστές της πως είναι γυναίκα που κρατά τον λόγο της όταν ανακοίνωσε τις ημερομηνίες της περιοδείας της σε 10 ιταλικές πόλεις τον Δεκέμβριο.

Ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram το Σάββατο, σημειώνοντας πως «το πρώτο βήμα της #pompatour ολοκληρώθηκε! Λίγο κουρασμένη αλλά όλα είναι καλά. Αυτή η χρονιά ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Στον λογαριασμό της κυριαρχούν προκλητικές φωτογραφίες, με την ιταλική λέξη «pompa» να είναι αργκό για τον στοματικό έρωτα. Είχε υποσχεθεί να εκτελέσει μια σεξουαλική πράξη σε όσους ψήφισαν όχι στο δημοψήφισμα της Ιταλίας στις 23 Νοεμβρίου και λίγες ημέρες αργότερα ανακοίνωσε τις ημερομηνίες της περιοδείας της.

Είχε αναφέρει ότι θα επισκεφθεί τη Ρώμη, τη Φλωρεντία, την Μπολόνια, τη Βερόνα, το Μιλάνο, το Τορίνο, τη Νάπολη, το Μπάρι, τη Λέτσε και το Παλέρμο μέσα στον μήνα για το πρώτο σκέλος της περιοδείας της, προτρέποντας όσους ψήφισαν όχι να συμπληρώσουν τη φόρμα κράτησης.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως πρόκειται για κόλπο δημοσιότητας, ζητώντας αποδείξεις πως τήρησε την υπόσχεσή της. Ωστόσο άλλοι την υποστήριξαν, τονίζοντας πως δεν μπορούσε να ανεβάσει online τέτοιες φωτογραφίες.

Tags
Back to top button