Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Πανελλήνιες 2017: Τί αλλάζει στις εξετάσεις του Λυκείου

Τροπολογία για τις ενδοσχολικές εξετάσεις του Γενικού Λυκείου τον Ιούνιο κατέθεσε η κυβέρνηση στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για το Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας.

Α]καθιερώνεται ειδική εξεταστική περίοδος κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου για τις γραπτές προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών του Γενικού Λυκείου, ενώ η εξεταστική του Σεπτεμβρίου αφορά πλέον ρητά προβλεπόμενες περιπτώσεις.

Β]μετατίθεται για την 1η Σεπτεμβρίου 2017 η εφαρμογή των διατάξεων για την επιλογή των εκπαιδευτών Δημοσίων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΔΙΕΚ) και ορίζεται ότι για το εαρινό εξάμηνο του 2017 η επιλογή αυτών γίνεται με το προϊσχύον νομοθετικό πλαίσιο (επιλογή από τριμελή επιλογή, ενώ κατά τα ισχύοντα γίνεται από τους εκάστοτε φορείς).

Tags
Back to top button