Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παγώνη για Μαρινέλλα: "Είναι κρίσιμη η κατάσταση, δεν βιαζόμαστε ούτε παίρνουμε γρήγορες αποφάσεις" (Βίντεο)

Η Ματίνα Παγώνη αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη επί σκηνής της συναυλίας της στο Ηρωδείο την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ βγήκε στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» και τόνισε ότι τέτοια βαριά περιστατικά χρειάζονται πολύ χρόνο και υπομονή, ενώ δήλωσε ότι οι γιατροί θα παρακολουθήσουν την εξέλιξη και τις εξετάσεις της και θα χαράξουν την πορεία τους.

Αναλυτικά, ανέφερε: «Είναι κρίσιμη η κατάσταση κι αυτή είναι η πραγματικότητα. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε σε τέτοια βαριά περιστατικά, να πούμε οτιδήποτε. Χωρίς μείζονες επιπλοκές. Επειδή όλοι ρωτάνε τι σημαίνει αυτό. Μπορεί κάποιος μέσα στη μονάδα να κάνει έναν πυρετό ή οτιδήποτε. Δεν μας ανησυχεί, είναι μικρές επιπλοκές που τις περιμένουμε όταν νοσηλεύεται κάποιος με τέτοια βαριά περιστατικά. Τις επόμενες ημέρες - δεν νομίζω ότι σήμερα θα υπάρξει ανακοινωθέν - οι γιατροί θα αξιολογήσουν τις εξετάσεις, τις αξονικές και τις μαγνητικές και θα δούνε την πορεία».

Εν συνεχεία, υπογράμμισε για άλλη μια φορά τη σημασία της υπομονής σε τέτοια δύσκολα ιατρικά περισταστικά: «Σε αυτά τα περιστατικά, επειδή όλος ο κόσμος στέλνει την αγάπη του στη Μαρινέλλα, δεν μπορούμε να βιαστούμε. Θέλει πάρα πολύ χρόνο και επιπλέον η εξέλιξη είναι σταδιακή. Κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό που περνάει, είναι υπέρ της ασθενούς. Θα τα δούμε, θα αξιολογήσει πάλι τον εργαστηριακό και τον απεικονιστικό έλεγχο η ομάδα και από εκεί και πέρα θα κάνει τις επόμενες κινήσεις. Προς το παρόν η φαρμακευτική αγωγή είναι αυτή με την οποία πάει καλά. Η επαφή που έχει, το ότι δεν είναι διασωληνωμένη, είναι υπέρ των ασθενών που νοσηλευόνται στις μονάδες. Υπομονή, μεγάλη υπομονή και για το περιβάλλον, γιατί δύσκολες καταστάσεις περνάει περισσότερο να σας πω το περιβάλλον, η οικογένεια που είναι έξω και περιμένει με την αγωνία και περιμένει να δει τι θα συμβεί. Δεν βιαζόμαστε σε αυτά τα περιστατικά, ούτε παίρνουμε γρήγορες αποφάσεις. Είναι δύσκολα και βαριά περιστατικά, τους δίνουμε χρόνο».

 

Το ιατρικό ανακοινωθέν της 30ης Σεπτεμβρίου



Κρίσιμη χωρίς μείζονες επιπλοκές παραμένει η κατάσταση της υγείας της σπουδαίας ερμηνεύτριας Μαρινέλλας σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς.

Ειδικότερα, στο νέο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το θεραπευτήριο «ΥΓΕΙΑ» το πρωί της Δευτέρας αναφέρεται:

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) παραμένει νοσηλευόμενη στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ μετά από σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Έχοντας συμπληρώσει τέσσερα 24ωρα, η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη χωρίς μείζονες επιπλοκές.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης - Ηλίας Ανδριανάκης - Κωνσταντίνος Σπέγγος».

Η τραγουδίστρια φαίνεται να ανταποκρίνεται στη φαρμακευτική αγωγή.

Κοντά της βρίσκεται η κόρη της, η εγγονή της, ενώ κατέφτασε από το εξωτερικό και ο εγγονός της.
 

Tags
Back to top button