Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης για ΠΑΣΟΚ: "Μπορεί να είναι κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές" (Βίντεο)

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής.

«Είμαι Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τα τελευταία 2,5 χρόνια και καλώ τους φίλους του ΠΑΣΟΚ να έρθουν στις κάλπες και να αξιολογήσουν αν σε αυτό το χρονικό διάστημα το κόμμα πήγε μπροστά. Καταφέραμε κάτι πολύ σπάνιο. Να σπάσουμε τον δικομματισμό παρά τις πιέσεις που δεχθήκαμε από την ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης.

Νίκος Ανδρουλάκης: Από εδώ και πέρα η άνοδος του ΠΑΣΟΚ θα είναι και μεγαλύτερη και ταχύτερη


«Από εδώ και πέρα η άνοδος του ΠΑΣΟΚ θα είναι και μεγαλύτερη και ταχύτερη», υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης και συμπλήρωσε, «κάποιοι ισχυρίζονται ότι στις ευρωεκλογές δεν τα πήγαμε καλά και χάσαμε ψήφους παρά την μικρή άνοδο στα ποσοστά. Αυτό δεν ισχύει γιατί στις ευρωεκλογές είχαμε πολύ μεγάλη αποχή. Το ΠΑΣΟΚ θα κριθεί στις επόμενες εθνικές εκλογές και μπορεί να είναι και Κυβέρνηση».

«Ας μην ξεχνάμε ότι στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση, το ΠΑΣΟΚ κέρδισε 2 Περιφέρειες και τους 3 μεγάλους δήμους», πρόσθεσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ επιδιώκει αμφίπλευρη διεύρυνση, τόσο προς το κέντρο όσο και προς τα αριστερά και διαφώνησε στην άποψη ότι επικεντρώθηκε στην αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι στην κριτική προς την Κυβέρνηση τονίζοντας ότι πήρε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που έφεραν αποτελέσματα, όπως για παράδειγμα στο θέμα των υποκλοπών, αλλά και με την πρόταση μομφής κατά της Κυβέρνησης για την τραγωδία στα Τέμπη.

«Τιμώ την προσφορά του ΠΑΣΟΚ αλλά έγιναν και λάθη - Εγγυώμαι ότι δεν θα ξανασυμβούν»


«Τιμώ την σπουδαία παρακαταθήκη του ΠΑΣΟΚ και την προσφορά του στη χώρα. Αλλά για να χάσουμε εκατομμύρια ψηφοφόρους σημαίνει ότι έγιναν και λάθη, καθεστωτικές αντιλήψεις. Υπήρξαν τυχοδιωκτικές συμπεριφορές και καταστροφικές επιλογές. Εγγυώμαι ότι δεν θα ξανασυμβούν», υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης.

Ερωτηθείς για το αν θα παραμείνει στο ΠΑΣΟΚ σε περίπτωση που δεν εκλεγεί, είπε ότι μια τέτοια υπόθεση είναι «ανέκδοτο» καθώς δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του και ζήτησε από τους ανθυποψήφιούς του να δεσμευτούν ότι και αυτοί ανεξαρτήτως του εκλογικού αποτελέσματος θα βρεθούν στα ψηφοδέλτια του κόμματος στις επόμενες εθνικές εκλογές.

«Για το ΠΑΣΟΚ θα πάνε όλα καλά γιατί εξελίσσεται μια διαδικασία με πολιτικό πολιτισμό με διάλογο» τόνισε τέλος ο κ Ανδρουλάκης.

 

Tags
Back to top button