Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Π. Κουρουμπλής: «Να συγκροτηθεί ένα ευρύ πολιτικό μέτωπο για κάποια θέματα»

Ευρύ πολιτικό μέτωπο για την αξιολόγηση και το προσφυγικό ζήτησε να συγκροτηθεί ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Ψηφίζουμε συνεχώς μέτρα και τα υλοποιούμε τα μέτρα. Αποτέλεσμα όλης αυτής της συνέπειας είναι να υπερβεί η οικονομική είσπραξη των οφειλομένων το 20% από τα συμφωνημένα», ανέφερε μιλώντας στον Realfm 97,8.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα, εδώ υπάρχει ένα ζήτημα, πλέον, για το οποίο θα πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας όλοι. Δηλαδή, δεν είναι μόνο ευθύνη της κυβέρνησης η υποχρέωση να ληφθούν αυτά τα μέτρα».

Όπως υπογράμμισε: «είναι μια ανάγκη να συγκροτηθεί επιτέλους σε ένα 1-2-3 ζητήματα, όπως είναι το προσφυγικό, όπως είναι το ζήτημα αυτό, ένα ευρύτερο μέτωπο των πολιτικών δυνάμεων της χώρας. Στο κάτω – κάτω, όταν θα γίνουν οι εκλογές, μία τέτοια θετική στάση θα τη βρει μπροστά του, όποιος τη στηρίξει».

Tags
Back to top button