Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

«Οπισθοδρομικοί» όσοι δεν θέλουν τον πόλεμο και «δεν είναι κατά της Ρωσίας» κατά τον Κ.Μητσοτάκη

Μιλώντας προς το υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης προχώρησε σε δηλώσεις κατά όσων δεν θέλουν τον πόλεμο που έχει εξαπολύσει η Δύση κατά της Ρωσίας και γενικότερα κατά όσων δεν επιθυμούν η Ελλάδα να στραφεί ενάντια στο ομόδοξο ρωσικό κράτος.

Συγκεκριμένα είπε:

«Αποδεικνύουν οι επιλογές μας ότι οι ίσες αποστάσεις από θύτες και θύματα νομιμοποιούν τελικά το έγκλημα, κάνοντας την αποχή, συνενοχή.  Και το εύκολο «όχι στον πόλεμο» είναι μια ευχή, αλλά πάντως δεν είναι πολιτική.

... Είναι επίσης, νομίζω, καθαρό ότι στα σύνορα της Ουκρανίας δοκιμάζεται ασφαλώς η διεθνής σταθερότητα και νομιμότητα, όπως και οι αρχές της δημοκρατίας απέναντι σε αυτές του αυταρχισμού.

Όμως ταυτόχρονα κρίνονται σε όλο τον κόσμο, και εδώ στην πατρίδα μας, ποιοι αληθινά σήμερα είναι οι εκφραστές της προόδου και ποιοι της οπισθοδρόμησης».

To πιάσατε το νόημα; Ο Κ.Μητσοτάκης και χθες και σήμερα εκτοξεύει συγκεκαλυμμένες απειλές κατά όσων δεν συμφωνούν με την επιλογή του να εμπλέξει την Ελλάδα σε μελλοντικές δυσάρεστες ιστορίες αφού το μόνο που δεν έκανε κατά της ρωσικής υπερδύναμης ήταν να της... κηρύξει τον πόλεμο!

Μήπως σκέφτεται τρόπους μετά την «φίμωση» ρωσικών ΜΜΕ να «φιμώσει» και όσους διαφωνούν και έχουν... εγχώρια εθνικότητα;

Μήπως αναζητά τρόπους για να τους «δαιμονοποιήσει» πρώτα ώστε εν συνεχεία να μπορούν να χτυπηθούν και με άλλους τρόπους;

Και μετά τι θα ακολουθήσει; Θα μας λένε με περίσσιο ύφος πως «έχουμε Δημοκρατία», καταλάβατε τι συμβαίνει;

Δημοκρατία που θα είναι στα χαρτιά καθώς η λέξη θα έχει χάσει το νόημά της, αλλά από σύμπλεγμα θα συνεχίσουν να την επικαλούνται.

Tags
Back to top button