Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Ομιλίες Παππά και Πετρόπουλου, σε Μεσσηνία και Αθήνα με αφορμή την τη συμπλήρωση δύο ετών διακυβέρνησης Σύριζα

Ο δεύτερος κύκλος εξορμήσεων του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλίες πολιτικών και κυβερνητικών στελεχών του, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας, συνεχίζεται με πολιτικές εκδηλώσεις στη Μεσσηνία και την Αττική. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Μεσσηνία: Διήμερη περιοδεία του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκου Παππά στις 6/2 και 7/2, με ομιλία την Τρίτη 7/2 στο Αμφιθέατρο Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Καλαμάτα, στις 8.00 μ.μ.

Αττική: Ομιλία του Ν. Παππά σε εκδήλωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ηλιούπολης με θέμα «ΜΜΕ και Διαπλοκή», την Τετάρτη 8/2 στις 8:00 μ.μ., στο Δημοτικό Άλσος Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής».

Ομιλία του υφυπουργού αρμόδιου για θέματα Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τάσου Πετρόπουλου σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Α' Αθήνας με θέμα το Ασφαλιστικό, την Πέμπτη 9/2 στις 18:30 στον χώρο «Οδοιπορικό» του Πολυχώρου Μελίνα Μερκούρη (οδός Ηρακλειδών, Θησείο).

Tags
Back to top button