Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Οι σωσίες 8 διασήμων - Η εκπληκτική ομοιότητα παρά την εντελώς διαφορετική καταγωγή (φωτό)

Με σχεδόν 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους να κατοικούν τον πλανήτη, δεν είναι παράξενο που μερικοί από εμάς μοιάζουμε αρκετά ο ένας με τον άλλον. 

Καθημερινά διαβάζουμε για περιπτώσεις ανθρώπων που συναντούν τον σωσία τους κάτω από τις πιο απρόσμενες και παράξενες συνθήκες, ωστόσο αυτό δεν συμβαίνει μονάχα σε εμάς, τους «κοινούς θνητούς». Ακόμα και οι σταρ του Χόλιγουντ, όσο λαμπεροί και μοναδικοί και αν είναι, έχουν κάποιον με τον οποίο μοιάζουν «σαν δυο σταγόνες νερό».

Για του λόγου το αληθές, ο ιστότοπος Bored Panda συγκέντρωσε 10 φωτογραφίες ανθρώπων από διαφορετικές χώρες που, παρά τις πολλές διαφορές τους, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: μοιάζουν εκπληκτικά με κάποιον διάσημο, με όλα τα επίμονα βλέματα και τα επιφωνήματα έκπληξης που αυτό συνεπάγεται για την καθημερινότητά τους. Απολαύστε τους: 

Ο Τούρκος Τζορτζ Κλούνεϊ

Ο Μεξικανός Μόργκαν Φρίμαν

Ο Ινδονήσιος Μπαράκ Ομπάμα

Ο Βραζιλιάνος Ντάνι ντε Βίτο

Εδώ αλλάζει και το φύλο! Ο Τζέι Ζι σε... γυναικεία έκδοση

Ο Ρώσος Χιου Λόρι

Ο Σουηδός Λεονάρντο ντι Κάπριο

Ο Κινέζος Βλαντιμίρ Πούτιν

Tags
Back to top button