Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Οι μυστικές συναντήσεις και οι απειλές των 35 για τα νέα μετρα... που όμως δεν θα΄ρθουν!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» 35 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι αποφασισμένοι να παραιτηθούν εάν έρθουν νέα μέτρα για να μην κατηγορηθούν ότι θα ρίξουν μια κυβέρνηση της Αριστεράς.

Έχουν ενημερώσει μάλιστα το Μαξίμου, για αυτό και ο πρωθυπουργός επανειλημμένα έχει δηλώσει ότι η αξιολόγηση θα κλείσει χωρίς νομοθέτηση νέων μέτρων.

Νέα μέτρα φυσικά ο πρωθυπουργός, κος Τσίπρας δεν πρόκειται να φέρει όπως όλα δείχνουν, θα προτιμήσει να καταγγήλει τον εκβιασμό που δέχεται η κυβέρνηση σε πολιτικό επίπεδο και να αποχωρήσει.

Οι εν λόγω 35 βουλευτής που καλύπτουν όλη τη χώρα μετέχουν ενεργά στο «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΙΔΕΩΝ» στο οποίο δεν υπάρχει αρχηγός, όλοι είναι ισότιμοι και απλώς κάποιοι έχουν αναλάβει και τα οργανωτικά.

Μυστικά ραντεβού  των 35

Συνήθως μαζεύονται κάθε δεύτερη Τρίτη βράδυ στην αίθουσα 227 της βουλής αλλά και στο καφέ «Έναστρον» στην οδό Σόλωνος. Και εκεί συζητούν τα καυτά θέματα που θέτουν οι δανειστές και τα μέτρα που ζητούν να λάβει η κυβέρνηση. Λαμβάνουν αποφάσεις και στη συνέχεια τις μεταφέρουν στο Μαξίμου. Με τις παρεμβάσεις τους μάλιστα έχουν καταφέρει να ανατρέψουν και ορισμένες επώδυνες για την κοινωνία αλλαγές.

Tags
Back to top button