Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Οι εργαζόμενοι της «Αυγής» πληρώθηκαν ένα μισθό και ανέστειλαν την απεργία

Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα Αυγή μετά την καταβολή ενός μισθού από τους 2,5 οφειλόμενους.

Οι εργαζόμενοι, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν προειδοποιήσει έγκαιρα τη Διοίκηση και τον βασικό μέτοχο, για την πρόθεση των κινητοποιήσεων, εφόσον δεν ικανοποιηθεί το αίτημα για την καταβολή τουλάχιστον του 1,5 μισθού,. H απόφαση για την απεργία υπερψηφίστηκε με μεγάλη πλειοψηφία μέσω, μάλιστα, κάλπης, καθώς οι τρέχουσες οφειλές δυόμισι μισθών ήρθαν να προστεθούν σε εκείνες.. παλαιότερων ετών, που σε πολλούς εργαζόμενους φτάνουν και τους 10 μισθούς, ενώ το 2014 είχαν υποστεί μειώσεις 15% στις αποδοχές τους.

Tags
Back to top button