Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Ο τρομακτικός κατακλυσμός, που θα αφανίσει τη Γη…

Τον Οκτώβριο του 1939, ο Ιταλός σεισμολόγος Raffaele Bendandi, σε επιστημονική του ανακοίνωση, προανήγγειλε έναν φοβερό κατακλυσμό, πολύ τρομακτικότερο ακόμη και από τον κατακλυσμό των προϊστορικών χρόνων, κατά τον οποίο καταποντίστηκαν τα πάντα και εξαφανίστηκε κάθε ύπαρξη από προσώπου Γης, όπως ανέφερε η Αγία Γραφή.

Η ιταλική κοινή γνώμη κρεμόταν απ’ τα χείλη του, καθώς ο Raffaele Bendandi, τον Οκτώβριο του 1914, σε αδημοσίευτη έρευνά του, είχε προβλέψει ότι ένας μεγάλος σεισμός θα έπληττε τη χώρα του στις 13 Ιανουαρίου του 1915, δηλαδή μόλις τρεις μήνες αργότερα. Πράγματι, οι προβλέψεις του επαληθεύτηκαν δυστυχώς κι εκείνη την αποφράδα ημέρα, 30.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Avezzano, στην κεντρική Ιταλία, από έναν ισχυρότατο σεισμό της τάξεως των 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Ο επιστήμονας αυτός πίστευε ακράδαντα ότι οι σεισμοί, καθώς και άλλα φυσικά φαινόμενα, σχετίζονταν απολύτως με τις ευθυγραμμίσεις των πλανητών, ένας τομέας στον οποίο αφιέρωσε τη ζωή του.

Τη θεωρία αυτή ο Ιταλός επιστήμονας την ανέπτυξε σε συνέντευξη, την οποία παραχώρησε σε συνεργάτη της εφημερίδας «Popolo d’ Italia». Στήριζε, δε, τη θεωρία του σε επιστημονικές παρατηρήσεις σχετικά με τις κινήσεις του άξονα της Γης.

Ο Καθηγητής ανέφερε ότι προσδιόρισε τη θέση τεσσάρων νέων πλανητών στο Διάστημα. Οι πλανήτες αυτοί βρίσκονταν σε απόσταση οχτώ δισεκατομμυρίων χιλιομέτρων από τον Ήλιο ο ένας, δώδεκα ο δεύτερος, δεκαοχτώ ο τρίτος και τριάντα δισεκατομμυρίων χιλιομέτρων ο τελευταίος και, κατά τα λεγόμενα του Ιταλού σεισμολόγου, αυτοί οι τέσσερις καινοφανείς πλανήτες επηρέαζαν την κλίση του άξονα της Γης, αλλά και την ισορροπία της.

Ο Raffaele Bendandi εξηγούσε στον δημοσιογράφο ότι ο άξονας της Γης συμπληρώνει κάθε 25 χρόνια έναν κύκλο, από τον οποίο φαίνεται πως κάθε φορά παρεκκλίνει όλο και περισσότερο, λαμβάνοντας ολοένα και πιο πλάγια θέση από την αρχική του.

Σύμφωνα με τον Ιταλό σεισμολόγο, οι κατακλυσμοί, οι οποίοι συνέβησαν σε διάφορες εποχές συνέπεσαν με ένα πολλαπλάσιο ή υποπολλαπλάσιο του κύκλου αυτού. Επομένως, κατά τις επιστημονικές του παρατηρήσεις, προέκυπτε ότι στις 6 Απριλίου του 2521, η Γη θα βιώσει έναν συνταρακτικό κατακλυσμό, που θα την αφανίσει.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ», στις 27/10/1939…

Tags
Back to top button