Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Ο Τάσος Κωστής μιλά για τον καρκίνο: «Φεύγει η γη κάτω από τα πόδια σου»

Ο ηθοποιός, Τάσος Κωστής, μίλησε για την περιπέτεια που είχε με τον καρκίνο, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετώπισε ψυχολογικά.

Ο Τάσος Κωστής, είχε αναφερθεί και στο παρελθόν για τον καρκίνο, με τον οποίο διαγνώστηκε, αναφέροντας, ότι και η σύζυγός του έπασχε από την ίδια ασθένεια.

«Δεν κοιτάω ποτέ πίσω δεν κάνω ποτέ μνημόσυνα. Κοιτάω πάντα μπροστά γιατί είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Κοιτάω τι θα κάνω αύριο, άσχετα αν θα το κάνω ή όχι ή αν θα προλάβω να το κάνω. Έτσι αντιμετώπισα και την ασθένεια. Δουλειά της και δουλειά μου. Καταρχήν έπρεπε να καταλάβω αν αυτό που είχα ήταν μάχημο, παλεύεται; Μου δίνει το δικαίωμα να παλέψουμε;»

Στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός τόνισε, ότι μέχρι να μάθει ότι η ασθένειά του είναι αντιμετωπίσιμη: «Φεύγει η γη κάτω από τα πόδια σου. Αλλά προσπάθησα να έχω τη ψυχραιμία μου το μυαλό μου καθαρό να καταλαβαίνω αυτά που μου λέει ο γιατρός

Μετά το παλεύεις. Δεν είναι εύκολο, θέλει να ανάβεις ένα κερί κάθε μέρα στην Αγία Υπομονή. Θέλει να έχεις υπομονή, γιατί χημειοθεραπείες, ακτινοθεραπείες, αλλά λες “Εγώ κάνω τη δουλειά μου κάνω θέατρο”

Δεν με άλλαξε στο χαρακτήρα μου. Είμαι καλός από άποψη. Με το να κάνεις το κακό τι θα κερδίσεις; Μαυρίζεις την ψυχή σου».
 

Tags
Back to top button