Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Ο Ρουμάνος βοσκός, που ισχυριζόταν ότι συνομιλούσε με τον Θεό, το 1936…

Κατά τη διάρκεια του Μεσοπολέμου, ο Petrache Lupu, ένας ταπεινός κι ασήμαντος βοσκός από το Maglavit της Ρουμανίας, ισχυριζόταν ότι έβλεπε θεϊκά οράματα. Έτσι, ξεκίνησε ένα μαζικό φαινόμενο λατρείας, όπου το Maglavit έγινε τόπος προσκυνήματος για πλήθος ανθρώπων.

Συγκεκριμένα, ο Petrache Lupu διατράνωνε ότι έβλεπε τον Θεό πρόσωπο με πρόσωπο, όπως άλλοτε ο Μωυσής και συνομιλούσε μαζί Του.

Μάλιστα, μια φορά, ο Θεός εμφανίστηκε στον Ρουμάνο ποιμένα με τη μορφή ενός γέροντα και του είπε: «Είμαι ο Θεός και σου αναθέτω να πας να πεις στους ανθρώπους ότι ήρθε ο καιρός, που πρέπει να κάνουν αγαθοεργίες». Κατόπιν, τον ρώτησε γιατί δεν πήγαινε στην εκκλησία και γιατί εργαζόταν τις Κυριακές.

Αρχικά, ο Petrache Lupu δεν ήθελε να πει τίποτε σχετικό στους συγχωριανούς του, επειδή δεν ήταν σίγουρος για τα οράματά του. Μα, όταν ο Θεός παρουσιάστηκε και πάλι ενώπιόν του, με τη μορφή του ίδιου γέροντα, και τον επέπληξε, διότι δε μίλησε στους ανθρώπους, όπως του είχε ζητηθεί, τότε, ο Ρουμάνος βοσκός αποφάσισε να τους μιλήσει και να τους αποκαλύψει τα πάντα.

Έτσι, οι ιερείς του Maglavit άρχισαν να τελούν δοξολογίες στο μέρος, όπου, κατά τα λεγόμενα του Petrache Lupu, είχε παρουσιαστεί ο Θεός.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ», στις 15/02/1936…

Tags
Back to top button