Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ο Πούτιν θέλει να βάλει τέλος στην υπογεννητικότητα στη Ρωσία βάζοντας σε εφαρμογή το πρόγραμμα «σεξ στη δουλειά»

Μία νέα εκστρατεία με στόχο την πληθυσμιακή αύξηση στη Ρωσία, σχεδιάζει το Κρεμλίνο, υπό την αιγίδα του ίδιου του προέδρου Πούτιν. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Sun, οι Ρώσοι πολίτες ενθαρρύνονται πλέον με συγκεκριμένα και στοχευμένα μέτρα, να βρίσκουν περισσότερο χρόνο για διαπροσωπικές επαφές κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στον εργασιακό χώρο.

Το σχέδιο προτάθηκε από το υπουργείο Υγείας, αφού ο Πούτιν έκανε επείγουσα έκκληση να αυξηθεί ο αριθμός των Ρώσων που κάνουν μωρά.

Πούτιν - Εξαπολύει προειδοποιήσεις: Δεκαπλασιάζουμε φέτος την παραγωγή drones - Θα φτάσουν τα 1,4 εκατ.

Η σχετική καμπάνια, ενθαρρύνει το προσωπικό να αναπτύσσει σεξουαλικές σχέσεις κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος και των διαλειμμάτων για καφέ.

Οι εργοδότες μάλιστα, καλούνται να ενθαρρύνουν τις μεσημεριανές «περιπέτειες» των εργαζομένων τους. Το μέτρο σύμφωνα με τον ιατρό Γεβγκένι Στροπάλοφ, θα βοηθήσει να σταματήσουν οι «φθηνές δικαιολογίες», αφού έρευνες έχουν δείξει ότι στην πλειονότητά του, το προσωπικό διαμαρτύρεται ότι δεν βρίσκει αρκετό χρόνο για να αναπτύξει συναισθηματικές και κατ’ επέκταση σεξουαλικές σχέσεις.

Ο Πούτιν έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη στο παρελθόν ότι «η μοίρα της Ρωσίας εξαρτάται από το πόσοι θα είμαστε», τονίζοντας ότι η ανάγκη για περισσότερα μωρά είναι «ζήτημα εθνικής σημασίας».

Το πρόγραμμα «σεξ στη δουλειά» είναι μόνο μία από τις πολλές πρωτοβουλίες στη Ρωσία που απευθύνονται σε γυναίκες και ζευγάρια. Στη Μόσχα, οι γυναίκες ηλικίας 18 έως 40 ετών καλούνται να υποβληθούν δωρεάν σε έλεγχο γονιμότητας ώστε να αξιολογηθεί το «αναπαραγωγικό δυναμικό» της χώρας.

Αρκετές περιοχές προσφέρουν ακόμη και χρηματικά κίνητρα στις οικογένειες για να κάνουν παιδιά.

Η περιφέρεια του Τσελιάμπινσκ πληρώνει κάθε μητέρα κάτω των 24 ετών με 8.500 στερλίνες (περίπου 10.000 ευρώ) για τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού.

Αρκετοί εξέχοντες πολιτικοί προτρέπουν τους κατοίκους τους να σκεφτούν να κάνουν παιδιά από νεαρή ηλικία.

Η βουλευτής Ζιάνα Ριάμπτσεβα έχει εκφράσει παρόμοιες σκέψεις λέγοντας ότι οι γυναίκες θα πρέπει ήδη να σκέφτονται να κάνουν παιδιά μέχρι να φτάσουν τα 18.

Το τρέχον ποσοστό γονιμότητας στη Ρωσία είναι μόλις 1,5 παιδί ανά γυναίκα.

Αυτό είναι πολύ χαμηλότερο από τον τυπικό μέσο όρο 2,1 που οι περισσότεροι ερευνητές συμφωνούν ότι είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση ενός σταθερού πληθυσμού.

Ο πληθυσμός της Ρωσίας αναμένεται να υποστεί μια ανησυχητική κατάρρευση τα επόμενα 25 χρόνια.

Οι προβλέψεις λένε ότι ο πληθυσμός των 144 εκατομμυρίων που ελέγχει ο Πούτιν σήμερα, θα πέσει κάτω από 130 εκατομμύρια έως το 2050.

Φυσικά, δεν λείπουν οι επικριτές του Κρεμλίνου που λένε ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία ευθύνεται για τη συρρίκνωση του ποσοστού γεννήσεων.

Σχεδόν 640.000 Ρώσοι στρατιώτες έχουν σκοτωθεί από την έναρξη των μαχών τον Φεβρουάριο του 2022, σύμφωνα με την Ουκρανία.
Το γεγονός έχει διαλύσει οικογένειες αφού πολλοί με πατέρες και σύζυγοι δεν θα επιστρέψουν ποτέ στις οικογένειές τους.

Οι αβεβαιότητες του πολέμου λέγεται επίσης ότι τρομάζουν τα νεαρά ζευγάρια που είναι διστακτικά για τη δημιουργία οικογένειας.

Tags
Back to top button