Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Ο Νίκος Zωϊδάκης για μια μοναδική βραδιά στο «Κρεμλίνο»

Ο Νίκος Zωϊδάκης φέρνει την Κρήτη στο Κρεμλίνο! Φορτώνει στις αποσκευές του τη λύρα του και τις μαντινάδες του και αγκυροβολεί στο λιμάνι του Πειραιά για μια και μοναδική βραδιά!!

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, ο πολυαγαπημένος καλλιτέχνης γεμίζει με την ενέργεια των ερμηνειών του το Κρεμλίνο και μας οδηγεί σε ιδιαίτερα μουσικά μονοπάτια. Ένα γλέντι για τους λάτρεις της κρητικής μουσικής και όχι μόνο, με κύρια συστατικά τη χαρακτηριστική φωνή του Νίκου Ζωϊδάκη, την απαράμιλλη δεξιοτεχνία του στο παίξιμο της λύρας αλλά και ένα από τα ωραιότερα μέσα έκφρασης: τις μαντινάδες.

Μια βραδιά με διονυσιακή ατµόσφαιρα και το κέφι που προκαλεί κάθε ζωντανή εµφάνιση του Νίκου Ζωϊδάκη.

Ώρα προσέλευσης: 22.00

Ώρα έναρξης: 23.00

Γενική είσοδος : 12 ευρώ με μπύρα ή κρασι

Φοιτητικό εισιτήριο / Ανέργων : 10 ευρώ

Ελάχιστη κατανάλωση : 25 ευρώ σε τραπέζι

Kremlino: Καραίσκου 119, Πειραιάς, Τηλ. 210 410 0010

Tags
Back to top button