Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Ο Λονδρέζος δικηγόρος που ισχυριζόταν ότι επικοινωνούσε με τον Άρη, το 1926…

Ίσως η επικοινωνία με τον γειτονικό μας πλανήτη Άρη να μην είναι ακατόρθωτη. Το 1926, ο Λονδρέζος δικηγόρος Μάνσφιλντ Ρόμπινσον, ο οποίος ασχολούνταν και με την τηλεπάθεια, ισχυριζόταν ότι όχι μόνο επικοινωνούσε με τον Κόκκινο Πλανήτη, αλλά ότι ήταν και εξαιρετικά δημοφιλής σε αυτόν.Ο Δόκτωρ Ρόμπινσον υποστήριζε ότι είχε αποκτήσει και μια φίλη από τον Άρη, ονόματι Γκομαρούρου, από την οποία είχε λάβει διάφορα μηνύματα και φρόντιζε, άλλωστε, να τον κρατά ενήμερο για όσα σημαντικά διαδραματίζονταν στον δικό της πλανήτη.Ο Λονδρέζος δικηγόρος έλεγε ακόμη ότι είχε γνωρίσει τόσο καλά τους Αρειανούς, ώστε ήταν σε θέση να περιγράψει λεπτομερώς την εμφάνισή τους, το τι έτρωγαν, τι έπιναν και τι συνήθειες είχαν.Εν πάση περιπτώσει, ο Ρόμπινσον διατεινόταν ότι οι Αρειανοί έπιναν τσάι και κάπνιζαν. Μάλιστα, τον Δεκέμβριο του 1926, ο δικηγόρος μετέφερε μέσω ραδιοφώνου, όπου ήταν καλεσμένος σε εκπομπή, ένα μήνυμα προς τον Άρη, το οποίο απαρτιζόταν από δύο λέξεις: “Οπεστινιπία Σεκόκπα” και έφερε την υπογραφή “Μ.Μ.Μ.”Ο Μάνσφιλντ Ρόμπινσον ανακοίνωσε ότι μετά από αυτό έλαβε απάντηση από την Αρειανή φίλη του, τη Γκομαρούρου, η οποία ήταν φίλη του διευθυντή του μεγαλύτερου ραδιοφωνικού σταθμού του Άρη.Σύμφωνα με τους παράδοξους ισχυρισμούς του δικηγόρου, οι Αρειανοί ήταν μια φυλή γιγάντων, πανύψηλοι, με μεγάλα αυτιά, στιλπνά μαλλιά και αμυγδαλωτά μαύρα μάτια. Έπιναν τσάι και κάπνιζαν, ενώ είχαν τα δικά τους προηγμένα αυτοκίνητα, τα οποία έτρεχαν με ασύλληπτη ταχύτητα.Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΣΚΡΙΠ”, στις 12/12/1926…
Tags
Back to top button