Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Ο Γιώργος Μαυρίδης χτυπάει τατουάζ στη μητέρα του (βίντεο)

Η προηγούμενη Κυριακή φαίνεται πως ήταν η πιο σημαντική ημέρα στη ζωή του Γιώργου Μαυρίδη. ΄

Όπως είναι γνωστό ο παρουσιαστής και tattoo artist, μαζί με την ομάδα του (Tattooligans), διοργάνωσαν την Κυριακή άλλον ένα μαραθώνιο τατουάζ, «χτυπώντας» μία χαμογελαστή φατσούλα σε όποιον ήθελε, προκειμένου να αγοραστεί εξοπλισμός για  την Παιδιατρική Παιδοογκολογική Κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Ανάμεσα σε άλλους όμως ο Γιώργος είχε την τύχη να «χτυπήσει» τατουάζ πάνω στη μητέρα του, που αποφάσισε να κάνει και η ίδια τη σημαντική κίνηση. Η ευτυχία του δεν περιγραφόταν, γεγονός που φάνηκε και από το βίντεο που ανέβασε στα social media του.

Αφού λοιπόν είχε τελειώσει, ο tattoo artist την κοίταξε και της είπε: «Τι έχει γίνει τώρα; Μαμά τι έγινε; Θυμάσαι τότε που με κυνηγούσες γιατί έχω τατουάζ;»

Η συνέχεια μάλιστα ήταν «όλα τα λεφτά» καθώς ο Γιώργος Μαυρίδης ήταν ενθουσιασμένος σα μικρό παιδί! «Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου!», είπε και τη φίλησε και στη συνέχεια επεσήμανε: «Ούτε όταν απολύθηκα από φαντάρος… Αλήθεια, δεν έχω ξανανιώσει έτσι!».

Δείτε το βίντεο που ανέβασε, στο οποίο έγραψε τα εξής λόγια καρδιάς: «Πριν 20 χρόνια η μάνα μου ανακάλυψε ότι έχω τατουάζ πάνω μου, από τότε σαν κλασσική Ελληνίδα μάνα δεν σταμάτησε να μου τα χώνει κάθε φορά που έβλεπε ένα καινούργιο σχέδιο πάνω μου.  Την Κυριακή μου χάρισε την πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου, αφού πλέον έχουμε το ίδιο τατουάζ στο χέρι. Ρε μάνα να ξερες πόσο Σ΄αγαπάω!».

Tags
Back to top button