Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Ο Γ. Κυρίτσης απαντά για τους πρόσφυγες στις χιονισμένες σκηνές

Προκλητική, θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς τη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνου Συντονιστικού για το προσφυγικό, Γιώργου Κυρίτση για τους μετανάστες που ξεπαγιάζουν μέσα σε σκηνές με πολικές θερμοκρασίες. 

«Βολέψαμε 9.000 πρόσφυγες, μας μείνανε 1.000 στις σκηνές!». Με αυτή την δήλωση ο βουλευτής προκαλεί «θύελλα» αντιδράσεων και σηκώνει «κύμα» αγανάκτησης για το κοινό αίσθημα. 

Ο κύριος Κυρίτσης δήλωσε κατά λέξιν: 

«Σας λέω ότι το να μείνουν έστω λίγοι άνθρωποι, δηλαδή αν έχεις 10.000 ανθρώπους και κατόρθωσες κάπως να βολέψεις 9.000 και σου μείνανε 1.000 στις σκηνές, όσο και να προσπαθήσεις να ενισχύσεις τις σκηνές με επιπλέον καλύμματα και θερμαντικά σώματα, το πρόβλημα παραμένει, αλλά πάντα προσπαθείς. Προσπαθείς για 10 πρόσφυγες, θα καταφέρεις τα οκτώ...» σχολίασε το πρωί της Δευτέρας μιλώντας στον Σκάι, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης.

Σε παρατήρηση της δημοσιογράφου ότι είναι δουλειά της κυβέρνησης να κάνει κάτι γι' αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται στο κρύο, ο κ. Κυρίτσης απάντησε εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το έργο της κυβέρνησης και δήλωσε πως «μα γι' αυτό κιόλας τελικά περιορίστηκε ο αριθμός και το αν είναι 1.000 ή αν είναι 100 μπορεί στο ζήτημα το ηθικό ή στο ζήτημα της ανθρωπιάς να μην κάνει κάποια διαφορά, αλλά στο ζήτημα το διοικητικό, δηλαδή στην προσπάθεια που πρέπει να καταβάλει ή στα μέσα που πρέπει να βρει μια διοικητική μηχανή έχει διαφορά». 

Tags
Back to top button