Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Ο Α. Σώρρας πιο «πλούσιος» και από τον Σκρουτζ Μακ Ντακ: «Διαχειρίζομαι 2,8 τρισ. δολάρια»

Ο πολυδιαφημιζόμενος Αρτέμης Σώρρας όταν πρωτοεμφανίστηκε στην Ελλάδα, εν μέσω των μνημονίων και δήλωνε «σωτήρας» του ελληνικού λαού, έλεγε ότι δεν έχει πολιτικές βλέψεις και μόνος σκοπός του ήταν να σώσει την Ελλάδα ως πατριώτης...

Σήμερα τα πράγματα άλλαξαν. Τα λεφτά από 600 δισ. δολάρια «αβγάτισαν» και έγιναν 2,8 τρισ. δολάρια, ενώ θέλει να κάνει κόμμα και να κατέβει στις εκλογές για να μπει στη Βούλη.

Ο Σώρρας εμφανίστηκε χθες στην εκπομπή «Όλα ξεκόλλα» του ΑΝΤ1 όπου είπε ότι θα είναι υποψήφιος με τον φορέα του στις επόμενες εκλογές, και φυσικά ότι διαθέτει εκατοντάδες δισεκατομμύρια.

Ο κ. Σώρρας επέμεινε ότι είναι διαχειριστής έξι ομολόγων αξίας 600 δισ., τα οποία διαθέτει στον ελληνικό λαό για να εξοφλήσει τα χρέη του στην εφορία και τις τράπεζες.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτά τα λεφτά... Υποστήριξε ότι είναι διαχειριστής ενός συμβολαίου 2,8 τρισ. δολαρίων από το αμερικανικό δημόσιο.

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο η «Ελλήνων Συνέλευσις» έχει μετατραπεί σε πολιτικό φορέα και στις επόμενες εκλογές ο Αρτέμης Σώρρας θα κάνει κόμμα και θα είναι υποψήφιος.

«Είμαστε πια πολιτικός φορέας και θα κατέβω στις εκλογές ως “Ελλήνων Συνέλευσις” με στόχο την απελευθέρωση της Ελλάδας», είπε.

Tags
Back to top button