Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Travel

Ντουμπάι: Το παλιό ψαροχώρι που μετατράπηκε σε μία από τις πλουσιότερες πόλεις του κόσμου (φωτό)

Το Ντουμπάι είναι ένα από τα 7 Αραβικά Εμιράτα. Η ζωή εκεί περιστρέφεται γύρω από την εκκεντρικότητα και την πολυτέλεια. Σε μόλις 30 χρόνια, το παλιό ψαροχώρι μετατράπηκε σε μία από τις πλουσιότερες και πιο όμορφες πόλεις του κόσμου. Υπάρχουν αρκετοί θρύλοι γύρω από την παράξενη αρχιτεκτονική του και τον τρελό τρόπο ζωής. Στη λίστα που ακολουθεί, θα δείτε 30 απίστευτες φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως οι λέξεις “Ντουμπάι” και “πολυτέλεια”, είναι πρακτικά συνώνυμες.

Έτσι θα μοιάζει το Ντουμπάι από ψηλά, στο κοντινό μέλλον.

Για την ασυνήθιστη εμφάνισή της, ευθύνεται μια ειδική τεχνολογία που χρησιμοποιεί η πόλη, για την κατασκευή τεχνιτών νησιών.

Το αποτέλεσμα μοιάζει κάπως έτσι.

Όμως η θάλασσα είναι μόνο ένα από τα αξιοθέατα της πόλης, αφού έχει κανείς την ευκαιρία να ζήσει ανάμεσα στα σύννεφα.Υπήρξε άραγε ποτέ, κάποιο ομορφότερο μέρος να ζήσει κανείς;

Ακόμα και τα γήπεδα γκολφ εντυπωσιάζουν, λόγω του μεγέθους τους.

 Τα εστιατόρια και τα εμπορικά κέντρα δεν μοιάζουν με τα συνηθισμένα.

Ακόμα και χιονοδρομικό κέντρο.

Και είναι το μόνο μέρος της γης, όπου οι αστυνομία κυκλοφορεί με Λαμποργκίνι.

 Πηγή: 

Tags
Back to top button