Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Νυχτερινό τετ α τετ της Μ.Συνατσάκη με τον νέο της σύντροφο (εικόνες)

Στο νυχτερινό κέντρο, Box όπου εμφανίζονται οι Μέλισσες βρέθηκε χθες το βράδυ η Μαίρη Συνατσάκη με τον νέο της σύντροφο.Η Μαίρη μετά από καιρό βρήκε συντροφιά στην αγκαλιά του Σπύρου Χατζηαγγελάκη.

Οι δύο τους όπως θα δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr, είναι αχώριστοι και τα τρυφερά αισθαντανέ μεταξύ τους δεν έλειπαν από τη βραδιά!

Μάλιστα, το ζευγάρι έχει κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και συγκατοικεί στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως μας μεταφέρουν μάρτυρες, καθ’όλη τη διάρκεια της βραδιάς οι δυο τους αντάλλαζαν φιλιά και χάδια σαν να μην υπήρχε κανένας δίπλα τους!

Δείτε τις τρυφερές στιγμές του ζευγαριού όπως τις απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr:

ΠΗΓΗ :youweekly.gr

Tags
Back to top button