Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Νέες αποδείξεις για ύπαρξη ζωής στον πλανήτη Άρη, το 1957…

Νέες αποδείξεις για ύπαρξη ζωής στον πλανήτη Άρη κατατέθηκαν κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης της Αστρονομικής Εταιρείας του Ειρηνικού στο Φλάγκσταφ της Αριζόνας, το καλοκαίρι του 1957, από τον Δρ. Hubertus Strughold.Ο ανωτέρω Αμερικανός επιστήμονας, γεννημένος στη Γερμανία, εξέθεσε πράγματι στους συναδέλφους του το πόρισμα ενός πειράματος που πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψή του. Με την πεποίθηση ότι ο Κόκκινος Πλανήτης δε στερούνταν ούτε άνθρακα ούτε υδρογόνου, προσομοίωσε τις συνθήκες που επικρατούσαν στην ατμόσφαιρα του Άρη μέσα σ’ έναν δοκιμαστικό σωλήνα.Κατόπιν, ο Hubertus Strughold προμηθεύτηκε χλόη από τα υψηλά όρη Μακ Κίνλεϋ και Κάννον, των οποίων το κλίμα προσέγγιζε τρόπον τινά το αντίστοιχο κλίμα του Άρη, και την τοποθέτησε μέσα σε δοκιμαστικούς σωλήνες.Αφού μείωσε την ατμοσφαιρική πίεση στο εσωτερικό τους, υπέβαλε τα δείγματά του σε μεταβολές θερμοκρασίας, υποκαθιστώντας έτσι τις εναλλαγές της ημέρας και της νύχτας.Όταν, μετά την πάροδο αρκετών εβδομάδων, άνοιξε τους δοκιμαστικούς σωλήνες, διαπίστωσε ότι τα βακτηρίδια είχαν επιζήσει του ψύχους, της ξηρασίας και της αραιής ατμόσφαιρας του Άρη.Ο Hubertus Strughold, ο οποίος θεωρείται ο “πατέρας της διαστημικής ιατρικής”, είχε δηλώσει σχετικά:“Το πείραμα αυτό δεν αποδεικνύει, φυσικά, ότι στον Άρη ζουν όντα που ομοιάζουν με τους κατοίκους της Γης, αλλά δίνει αναμφιβόλως τις αποδείξεις ότι ορισμένα στοιχεία του πλανήτη μας μπορούν να ζήσουν, έστω και για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, στον Κόκκινο Πλανήτη”.Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ”, στις 19/07/1957…
Tags
Back to top button