Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Επιστήμες

Νέα έρευνα: 3 στους 10 στέλνουν μηνύματα στον σύντροφό τους όταν είναι και οι δύο σπίτι

Η Honor, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. προτρέπει τους χρήστες της να μην χρησιμοποιούν τo κινητό τους τηλέφωνο σήμερα, ενθαρρύνοντάς τους να περάσουν τη μέρα με τα άτομα που αγαπούν και να απολαύσουν κάθε στιγμή μαζί.

Με την ευκαιρία της σημερινής ημέρας η Honor κάνει αναφορά στα συμπεράσματα έρευνας που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 2.000 νέων στις ΗΠΑ, σύμφωνα με την οποία το 71% των ανθρώπων, κατά μέσο όρο, λέει ότι περνούν περισσότερο από τον προσωπικό τους χρόνο με το τηλέφωνό τους από ότι με τον σύντροφό τους.

Το 52% των ανθρώπων περνά τρεις-τέσσερις ώρες περισσότερες στο τηλέφωνό τους την ημέρα, σε σύγκριση με το χρόνο που αφιερώνουν στο σύντροφο τους, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας.

Η πλειονότητα των ανθρώπων (54%), προτιμούν να περνούν χρόνο στο τηλέφωνό τους παρά στην παρέα του συντρόφου τους, ενώ το 30% των ανθρώπων στέλνουν μηνύματα στον σύντροφό τους όταν είναι και οι δύο σπίτι, αντί να συνομιλούν πρόσωπο με πρόσωπο.

Πάνω από 1 στα 4 άτομα παραδέχονται ότι παίζουν με το τηλέφωνό τους όταν τρώνε δείπνο μαζί, ενώ το 28% των ανδρών λέει ότι η χρήση του τηλεφώνου είχε προκαλέσει λογομαχίες, με μόνο το 22% των γυναικών να λέει το ίδιο.

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα (τα συμπεράσματα της οποίας μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ) πάνω από το ήμισυ (56%) γνωρίζουν ότι η χρήση του τηλεφώνου τους λιγότερο θα έκανε τον σύντροφό τους πιο ευτυχισμένο.

«Αν και η χρήση κινητών τηλεφώνων κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη και την καθημερινότητά μας πιο παραγωγική, η Honor προτείνει σε όλους τους χρήστες να κάνουν πιο ορθολογική χρήση των smartphone και ταυτόχρονα να αφιερώνουν χρόνο και να έρχονται πιο κοντά με τα άτομα που αγαπούν», αναφέρει καταληκτικά η Honor.

Tags
Back to top button