Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα επεισόδια με ξένους στα Σεπόλια-”Φυτεύουν” δομές ανηλίκων μεταναστών σε γειτονιές της Αθήνας προκαλώντας αντιδράσεις των κατοίκων (Βίντεο)

Σχέδιο τοποθέτησης δομών ανηλίκων μεταναστών εντός οικισμών στην Αθήνα, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη εδώ και μήνες προκαλώντας την αγανάκτηση και την ανησυχία χιλιάδων κατοίκων.

Προ μηνός είχαμε προσπάθεια δημιουργίας δομής ανηλίκων στην Πετρούπολη, η οποία μετά από σθεναρή παρέμβαση των κατοίκων ακυρώθηκε, αλλά ο αναβρασμός παραμένει και σε άλλες περιοχές.

Άγρια συμπλοκή στα Σεπόλια

Χθες στα χέρια ήρθαν ανήλικοι μετανάστες μεταξύ τους και  με τους κατοίκους της περιοχής με σιδηρολοστούς, ενώ καδρόνια και καρέκλες εκτοξεύθηκαν μαζί με αντικείμενα.

Ανάστατη είναι η κοινωνία της περιοχής, ενώ προγραμματίζεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας,στόχος να μεταφερθεί η δομή των παράνομων μεταναστών σε άλλο σημείο.

Η μεταφορά της δομής όμως, απλά θα μεταφέρει το πρόβλημα αλλού προκαλώντας τα ίδια προβλήματα.

Πρόκειται όμως για μετανάστες που δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα σε δομή φιλοξενίας, εντός οικιστικού ιστού της Αθήνας, συμπεριφερόμενοι με άγριο τρόπο εναντίων τον κατοίκων της χώρας που τους φιλοξενεί.

Σε αυτές τις περιπτώσεις θα έπρεπε να έχουμε αυτόματη απέλαση στις πατρίδες τους με κάθε μέσο και τρόπο σε συνεργασία με την ΕΕ.

Η Γερμανία την ίδια περίοδο θέλει να μας «φορτώσει» 80.000 μετανάστες

Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά τα τρομερά δυσάρεστα στα Σεπόλια, και σε πολλές άλλες γειτονιές της Αθήνας, το θέλει να μας φορτώσει με 80.000 μετανάστες αιτούντες ασύλου, ταυτόχρονα τα νησιά δέχονται καθημερινά εκατοντάδες παράνομους μετανάστες.

Η Γερμανία εκμεταλλευόμενη την απόφαση του Δουβλίνου για την ΕΕ, θέλει να κάνει την Ελλάδα, ότι έκανε η Ιταλία την Αλβανία.   

Πρόκειται για ένα τρομερό ζήτημα που άπτεται πλέον της εθνικής ασφάλειας της Ελλάδος, όπως και άλλων χωρών της περιοχής.

Η ασφάλεια και η κοινωνική συνοχή της πατρίδος μας ευρίσκονται σε πτώση, και αυτά σε συνδυασμό με την ανεργία και το τρελό ράλλυ των τιμών σε βασικά προϊόντα, προκαλεί ήδη ένα εκρηκτικό μίγμα στην ελληνική κοινωνία.

Οι Έλληνες πολίτες έχουν υποστεί τεράστια δεινά από το 2009, και 15 χρόνια μετά αντιμετωπίζουν ακόμα χειρότερες καταστάσεις χωρίς φως στο τούνελ.

Το μείγμα των προβλημάτων δεν λύνεται με νομικά πασαλείμματα, αλλά με γενναίες τομές και ρήξη ακόμα με χώρες σαν την Γερμανία, που κράτα τα σκήπτρα στην ΕΕ.

Το κυριότερο όμως όλων ότι όλα αυτά λύνονται με αλλαγή προσανατολισμού προς την διαφύλαξη του ελληνισμού, της Ορθοδοξίας και τέλος, της ίδια της ύπαρξης της πατρίδος μας και του έθνους.         
 

Tags
Back to top button