Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

ΝΔ προς Κυβέρνηση: «Να φύγει «επιτέλους, για να αναπνεύσει ο τόπος»

Να φύγει «επιτέλους, για να αναπνεύσει ο τόπος», καλεί την κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, προσθέτοντας ότι «όσο μένει αυτή η κυβέρνηση των ψεμάτων, της ανικανότητας και των φόρων, τόσο αυξάνεται ο λογαριασμός των μέτρων λιτότητας για τους Έλληνες».

Σε ανακοίνωση – απάντηση προς το Μέγαρο Μαξίμου, η Πειραιώς κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «οδήγησε την Ελλάδα σε απομόνωση από όλους τους Ευρωπαίους, διέλυσε την οικονομία και την κοινωνία με τους φόρους και τώρα ζητάει και τα ρέστα».

Μαξίμου: Θα μείνουν στα χαρτιά οι ακραίες απαιτήσεις ΔΝΤ και τα λογύδρια Μητσοτάκη

Για «ανερυθρίαστη προθυμία» να υλοποιήσει την πιο ακραία και αντικοινωνική πολιτική κατηγόρησε νωρίτερα τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη το Μαξίμου, ενώ σημείωνε σε σχετική ανακοίνωση «όπως θα μείνουν στα χαρτιά οι ακραίες απαιτήσεις του ΔΝΤ, έτσι θα μείνουν στα χαρτιά και τα λογύδρια του κ. Μητσοτάκη».

Σε σχόλιο από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού αναφορικά με τη δήλωση του κ. Μητσοτάκη με αφορμή το χθεσινό Eurogroup αναφερόταν ότι «επαναλαμβάνει δύο φορές τη μέρα ότι είναι “έτοιμος”. Το κάνει είτε για να επαναβεβαιώσει τα διαπιστευτήρια υποταγής του στους θεσμούς, ότι δηλαδή ο ίδιος θα υλοποιήσει τα πάντα «και ακόμα περισσότερα», όπως έχει δηλώσει, είτε για να πείσει τον εαυτό του».

Tags
Back to top button