Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΑΡΑΞΕΝΑ

«Να προσέχετε τα σήματα των πλανητών»…

Το καλοκαίρι του 1960, ο Καθηγητής του Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου του Stanford, Δρ. Ronald Bracewell, απήυθυνε έκκληση προς τις χιλιάδες των αμερικανών ερασιτεχνών ραδιοασυρματιστών.

Ο Δρ. Bracewell εφιστούσε την προσοχή των ερασιτεχνών ραδιοασυρματιστών και τους προέτρεπε να προσέχουν, μήπως επιτύχουν να συλλάβουν ραδιοσήματα, προερχόμενα από όντα που ζουν σε άλλους πλανήτες.

Ο Αμερικανός Καθηγητής, στην έκκλησή του, η οποία δημοσιεύθηκε σε όλα τα περιοδικά ραδιοτηλεγραφίας των Ηνωμένων Πολιτειών, τόνιζε τα εξής:

«Το ότι υπάρχουν σε άλλους πλανήτες λογικά όντα, τα οποία πιθανώς να έχουν περισσότερο εξελιγμένο πολιτισμό από τον δικό μας, δεν πρέπει σήμερα να υπάρχει οιαδήποτε αμφιβολία. Είμαι πεπεισμένος ότι τα όντα αυτά προσπαθούν να έρθουν σε επαφή μαζί μας, μέσω των ερτζιανών κυμάτων».

«Καθήκον των ερασιτεχνών είναι να παρακολουθούν τα παράξενα σήματα, που ακούγονται συνήθως σε διάφορα κύματα. Πιθανώς ο πρώτος άνθρωπος της Γης, που θα κατορθώσει να έρθει σε επαφή με όντα από άλλους πλανήτες, να είναι ερασιτέχνης ραδιοασυρματιστής».

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», στις 08/07/1960…

Tags
Back to top button