Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Ν. Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Δεν μπορούν να ληφθούν αποφάσεις χωρίς τη συμμετοχή της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Ενεργός, αλλά διαφορετικός σε σύγκριση με τους άλλους συμμετέχοντες, θα είναι ο ρόλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Μονίμων Μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας στη Διάσκεψη της Γενεύης για το Κυπριακό, όπως ανέφερε ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.

Μιλώντας στο ΡΙΚ, ο κ. Χριστοδουλίδης υπογράμμισε ότι δεν μπορούν να ληφθούν αποφάσεις χωρίς τη συμμετοχή της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ είπε επίσης πως στη διάσκεψη της 12ης Ιανουαρίου, μόνο αντικείμενο συζήτησης θα είναι το κεφάλαιο της ασφάλειας και των εγγυήσεων.

Δήλωσε επιπλέον ότι, εν όψει των συνομιλιών της Γενεύης, έχουν εντατικοποιηθεί οι συνομιλίες μεταξύ των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων Ανδρέα Μαυρογιάννη και Οζντίλ Ναμί, οι οποίοι την Τρίτη συζήτησαν τα κεφάλαια του εδαφικού, του περιουσιακού και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη, συναντήσεις θα έχουν ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.

(με πληροφορίες από ΑΠΕ, AFP)

Tags
Back to top button