Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Ν. Παππάς: «Η ΝΔ οφείλει να συνταχθεί με την εθνική θέση ότι δεν χρειάζονται νέα μέτρα»

Ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής Νίκος Παππάς μίλησε για την πορεία των διαπραγματεύσεων και τις απαιτήσεις των δανειστών για νέα μέτρα όπου εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι «η συμφωνία θα κλείσει σύντομα».

Ο κ. Παππάς σε συνέντευξή του στον real fm, κάλεσε τις παραγωγικές δυνάμεις που αντιτάσσονται στη λιτότητα «να αποτρέψουμε ένα ενδεχόμενο καθυστερήσεων», το οποίο όπως τόνισε «αν προκύψει θα είναι προϊόν πολιτικής μεθόδευσης».

«Ο κόφτης θα έχει περιεχόμενο στην ελάχιστη πιθανότητα που θα ενεργοποιηθεί»

Ενόψει του eurogroup, επανέλαβε την πάγια θέση της κυβέρνησης λέγοντας πως «ο κόφτης είναι ένα μέτρο που θα κόψει δαπάνες με τρόπο οριζόντιο και ενεργοποιείται εφόσον δεν πετύχουμε στόχους στα έσοδα. Δεν είναι όμως αυτή η πραγματικότητα», για να εξηγήσει ότι  διαμαρτύρονται αυτοί που είχαν υπογράψει πολύ μεγαλύτερα πλεονάσματα.

Σχολίασε δε, ότι «ο κόφτης θα έχει περιεχόμενο μόνο στην ελάχιστη πιθανότητα που θα ενεργοποιηθεί. Τα οικονομικά δεδομένα καταμαρτυρούν το αντίθετο. Είναι θετικά και όσοι εύχονται την καταστροφή και ποντάρουν όλο τους το πολιτικό μέλλον στον εκτροχιασμό θα διαψευστούν».

«Εκλογές το 2019»

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να γίνουν εκλογές, είπε ότι «οι εκλογές θα γίνουν το 2019» τονίζοντας ότι «δεν θα γίνει το χατίρι των προθύμων των νέων μέτρων».

Εξαπολύοντας επίθεση στη ΝΔ, ανέφερε πως «έχουμε ρωτήσει ποια είναι η θέση της για τα πλεονάσματα. Εάν ο κ. Μητσοτάκης λέει ότι τα πλεονάσματα είναι απαραίτητο να είναι χαμηλά, γιατί ήταν καταστροφική η δική μας διαπραγμάτευση; γιατι έχουν παπαγαλίσει τα μυαλά του ελληνικού λαού ότι υπήρχε success story;» για να προσθέσει σε άλλο σημείο ότι «η ΝΔ οφείλει να συνταχθεί με την εθνική θέση ότι δεν χρειάζονται περαιτέρω μέτρα».

Tags
Back to top button