Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μύκονος: Στη δίκτυα της αστυνομίας κύκλωμα ναρκωτικών-Ο ντίλερ, ο αποθηκάριος και οι τιμές

Στα δίκτυα της ΕΛ.ΑΣ. έπεσε τις προηγούμενες ημέρες συμμορία διακινητών ναρκωτικών στη Μύκονο.

Η οργάνωση, η οποία ειδικευόταν στη διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης, δρούσε στο νησί των ανέμων και εξυπηρετούσε έναν «κλειστό» κύκλο πελατών. Ως εγκέφαλος εμφανίζεται ένας 46χρονος με συνεργούς έναν άνδρα και μία γυναίκα. Άπαντες συνελήφθησαν.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες διακινούσαν ποσότητες κοκαΐνης προς 100 ευρώ το γραμμάριο και ποσότητες κάνναβης προς 20 ευρώ το γραμμάριο.

Ο φερόμενος ως εγκέφαλος είναι σεσημασμένος για διακίνηση ναρκωτικών και άλλα αδικήματα και φρόντιζε για την αποθήκευση των ναρκωτικών είτε στο σπίτι του συνεργού του, του «αποθηκάριου», είτε σε κρυψώνες κοντά σε αγροτικούς δρόμους.

Κατόπιν κι έπειτα από σχετικές συνεννοήσεις με τους «πελάτες», μετέβαινε στα σημεία όπου διατηρούσε τις ναρκωτικές ουσίες, έπαιρνε τις προς πώληση ποσότητες και με μία μοτοσικλέτα μετέβαινε είτε στις οικίες αυτών, είτε σε προκαθορισμένα σημεία, όπου τους τις παρέδιδε, λαμβάνοντας ως αντίτιμο χρήματα.

Να σημειωθεί πως ο 46χρονος είχε συλληφθεί στα τέλη Ιουλίου να διακινεί ναρκωτικές ουσίες (κοκαΐνη, κάνναβη, mdma) και πάλι στη Μύκονο, υπόθεση για την οποία οδηγήθηκε σε σωφρονιστικά καταστήματα της επικράτειας, λαμβάνοντας αποφυλακιστήριο μόλις την 31η Ιανουαρίου 2024 από τις φυλακές Μαλανδρίνου με περιοριστικούς όρους.

Στη συνέχεια ο άνδρας επέστρεψε στη Μύκονο και άρχισε να επισκέπτεται τους «πελάτες» του δηλώνοντας εκ νέου τη διαθεσιμότητά του. Μάλιστα διατήρησε παρόμοιο τρόπο δράσης με αυτόν που ενεργούσε το 2021, αποκρύπτοντας τις ναρκωτικές ουσίες σε κρυψώνες/καβάντζες και λαμβάνοντας μέτρα αντιπαρακολούθησης κατά τις μετακινήσεις του.
 

Tags
Back to top button