Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

17χρονος στο Μεσολόγγι έπεσε θύμα εκβιασμού-Άγνωστος δημοσίευσε προσωπικές του στιγμές

Σοκ έπαθε ανήλικος στο Μεσολόγγι καθώς έπεσε θύμα εκβίασης από άγνωστο που δεν δίστασε να κοινοποιήσει σε φίλους και συγγενείς του υλικό από προσωπικές του στιγμές, όταν του ζήτησε χρήματα για να μην το διακινήσει αλλά εκείνος αρνήθηκε.

Ο 17χρονος είχε συνομιλήσει μέσω βιντεοκλήσης στο Instagram και στο WhatsApp με κάποιο άτομο, το οποίο τον κατέγραψε και στη συνέχεια απαίτησε 250 ευρώ για να μην διοχετεύσει το υλικό σε όλες τις επαφές του στα social media. Ο ανήλικος δεν πίστεψε ότι θα έκανε πράξη την απειλή του και δεν ενέδωσε, όμως διαπίστωσε με τρόμο ότι “πέρασε” όσα είχε καταγράψει στους γνωστούς του.

Όταν αντιλήφθηκε τι συνέβη, ο έφηβος υπέβαλε καταγγελία στους αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι σχημάτισαν δικογραφία για εκβίαση και εκδικητική πορνογραφία σε βάρος αγνώστου και διενεργούν έρευνα για την ταυτοποίηση του δράστη ακολουθώντας τα ψηφιακά του ίχνη.
 

Tags
Back to top button