Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Μύκονος

Μύκονος: Απόψε η συναυλία Ρέμου - Ramazzotti (βίντεο)

Πυρετός προετοιμασιών στην Ψαρρού για την αποψινή συναυλία Ρέμου - Ramazzotti… 
 
Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγαλύτερη συναυλία της χρονιάς ξεκίνησε...

Καθώς Αντώνης Ρέμος και Eros Ramazzotti θα συναντηθούν απόψε στη σκηνή του Nammos υποσχόμενοι να καταπλήξουν τα πλήθη με τα τραγούδια τους, οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις έτσι ώστε τα πάντα να είναι έτοιμα στην ώρα τους. 

Η κάμερα του Mykonos Live TV βρέθηκε χθες βράδυ στην Ψαρρού και κατέγραψε πλάνα από την ατμόσφαιρα που θα επικρατήσει απόψε στην κοσμοπολίτικη παραλία. 

Ήδη δεκάδες σκάφη που φιλοξενούν VIPs και celebrities που ήρθαν ειδικά για τη μοναδική συνάντηση των δύο τραγουδιστών, έχουν αγκυροβολήσει ανοιχτά της Ψαρρούς. 

Η περιοχή έχει φωταγωγηθεί με εντυπωσιακούς προβολείς, ενώ την παράσταση κλέβει ο φωτισμός του πολυτελούς shopping mall που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το διάσημο seaside restaurant. 

Την Τετάρτη έγινε και η τελευταία πρόβα με τον Αντώνη Ρέμο να δίνει τον καλύτερο του εαυτό για να προσφέρει μοναδικές στιγμές στο κοινό.

Δείτε το βίντεο του Mykonos LiveTv 

Tags
Back to top button