Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Μύκονος

Μύκονος: Άγριο ξύλο μεταξύ γυναικών για ένα... φόρεμα! Εμπλέκεται η αρραβωνιαστικιά του Μαχρέζ

Μετά τοναπό Αλγερινούς στο νησί της Μυκόνου, ένα μοντέλο καταγγέλλει πως δέχτηκε μπουνιές και κλωτσιές από την αρραβωνιαστικιά του διάσημου ποδοσφαιριστή Γιγιάντ Μαχρέζ της Μάντσεστερ Σίτι.

«Δεν μου αρέσει να μου δίνουν μπουνιές στο πρόσωπο. Αυτοί οι άνδρες άρχισαν να μας βρίζουν, όλους τους φίλους μας και άρχισαν να μας επιτίθενται» δήλωσε το μοντέλο υποστηρίζοντας ότι αιτία για την επίθεση ήταν ένα φόρεμα. 

Το μοντέλο δείχνοντας τα χτυπήματά του στο πρόσωπο,  υποστηρίζει ότι ήταν η αρραβωνιαστικιά του Μαχρέζ που της επιτέθηκε.

Ο Μαχρέζ και η αρραβωνιαστικιά του, Τέιλορ, βρίσκονται στο νησί της Μυκόνου για να γιορτάσουν τον αρραβώνα τους που ανακοίνωσαν μέσω Instagram.

Tags
Back to top button