Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Μύκονος

Μύκονος: Άγνωστοι «άρπαξαν» από το χέρι τουρίστα ρολόι αξίας 68.000 ευρώ

Ένας τουρίστας είδε να φεύγει από το χέρι του το ρολόι αξίας 68.000 ευρώ που φορούσε καθώς έπεσε θύμα κλοπής.

Οι αρχές έχουν ξεκινήσει πολλές μέρες τώρα, τις προσπάθειες  για τον εντοπισμό των δραστών της  ναπολιτάνικης συμμορίας, που αρπάζει ρολόγια ευκατάστατων τουριστών, μια ακόμη επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο κοσμοπολίτικο νησί των ανέμων.

Αυτή τη φορά, οι δράστες, επιτέθηκαν και άρπαξαν το ρολόι Γάλλου τουρίστα ο οποίος κινούταν με το αυτοκίνητο του στην περιοχή Κόρφος. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 3. Το θύμα, βρισκόταν με το νοικιασμένο Fiat 500 στην περιοχή.  Οδηγούσε με χαμηλή ταχύτητα καθώς το περασμένο της ώρας σε συνδυασμό με την επικινδυνότητα των μυκονιάτικων δρόμων ειδικά τις βραδινές ώρες όπου η ορατότητα είναι περιορισμένη, αναγκάζουν για λόγους ασφαλείας τους οδηγούς να κινούνται αργά.

Οι δράστες που επέβαιναν σε ένα σκουτεράκι και πιθανότατα τον είχαν παρακολουθήσει, είδαν τον Γάλλο να χαλαρώνει και να βγάζει το χέρι του έξω από το παράθυρο, όρμησαν και του άρπαξαν το ρολόι.

Το θύμα δεν πρόλαβε να αντιδράσει, ούτε φυσικά να κυνηγήσει τους Ναπολιτάνους που αμέσως μετά την επίθεση πάτησαν γκάζι και εξαφανίστηκαν στο σκοτάδι.

Tags
Back to top button