Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ιμάμης προτρέπει σε κατάκτηση της Ισπανίας-Σχέδιο Λεπέν με μαζικές απελάσεις ακραίων ισλαμιστών μετά τις εκλογές

Πραγματικά ίσως ευρισκόμαστε χρονικά, λίγο πριν από κάτι σοβαρά μεγάλο και λίαν επικίνδυνο για την Ευρώπη του πολιτισμού και των πανανθρώπινων αξιών, απόρροια της ανεξέλεγκτης μαζικής μετανάστευσης εκατομμυρίων μεταναστών, μέσα στους οποίους βρίσκονται χιλιάδες ακραίοι ισλαμιστές, που ασπάζονται ιδεολογίες που ανήκουν στον μεσαίωνα.    

Ένας από αυτούς, Ιμάμης από τους πολλούς που φανατίζουν με λάθος τρόπο τους πιστούς, ανέφερε ότι “πρέπει να δηλώσουμε ότι η Παλαιστίνη είναι μια ισλαμική γη και ότι η Ισπανία  (η Ανδαλουσία που είχε κατακτηθεί από τους Άραβες το 600 μχ) είναι επίσης η γη του Ισλάμ.

Οι ισλαμικοί στρατοί πρέπει επίσης να κατακτήσουν τη Ρώμη. Η παρακμή της Δύσης θα ξαναγεννήσει το Ισλάμ από τις στάχτες του».

Αργά το θυμήθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη! "Δεν θα έπρεπε να εμπλακούμε στο πόλεμο στην Ουκρανία"

Οι προθέσεις του αυτού του ανθρώπου και πιθανόν πολλών άλλων σαν αυτόν κατά της Ευρώπης δεν μπορούν να είναι πιο ξεκάθαρες από ποτέ.

Το εξωφρενικό είναι ότι υπάρχουν δυστυχώς αρκετές χιλιάδες  ακραίων μουσουλμάνων, που ασπάζονται αυτές τις φασιστικές και στυγνές θεωρίες για κατάκτηση της ΕΕ, από το Ισλάμ.

Υπάρχουν ευτυχώς και πολλές χιλιάδες που δεν ακολουθούν αυτήν την ιδεολογία, αλλά απειλούνται από αυτού του τύπου τους Ιμάμηδες, ότι δεν είναι πιστοί και αυτό είναι γεγονός.

Αντίδραση της Λεπέν στην κατάσταση που επικρατεί στην Γαλλία με ακραίες οργανώσεις ισλαμιστών  

Η Γαλλίδα ηγέτης, το κόμμα της οποίας θα κερδίσει για πρώτη φορά στις γαλλικές κοινοβουλευτικές εκλογές, και ένας δικός της υποψήφιος θα καταλάβει την θέση του πρωθυπουργού, έχει τα σχέδια της για το ζήτημα των ακραίων ισλαμιστών και το δηλώνει ξεκάθαρα:

"Όσοι συνδέονται με την ισλαμιστική ιδεολογία πρέπει να στερηθούν την εθνικότητά τους και να απελαθούν.Οι Γάλλοι που υιοθετούν την Ιδεολογία του Εχθρού πρέπει να τιμωρηθούν. Τα ριζοσπαστικά τζαμιά θα κλείσουν και η Μουσουλμανική Αδελφότητα θα διαλυθεί", ανέφερε η ίδια πρόσφατα.

“Εχθρός” για την Λεπέν είναι όποιος Γάλλος υπήκοος ή όχι, ο οποίος  δεν αποδέχεται την γαλλική κουλτούρα και νόμους και εξεγείρει άλλους σε στάση ή σε τρομοκρατικές ενέργειες μέσω της θρησκείας κατά άλλων πολιτών άλλης θρησκείας.

Το πρόβλημα αυτό είναι ήδη ένα από τα μεγαλύτερα στην ΕΕ, και όλες οι κυβερνήσεις θα κληθούν να δώσουν λύσεις, σε ακραίες φωνές Ιμάμηδων και πιστών που θα ζητούν ολόκληρες περιοχές να υπακούν στο Κοράνι, όπως έγινε στην Γερμανία.

Η αδυναμία των κεντροαριστερών και κεντροδεξιών πολιτικών συνασπισμών να δώσουν άμεση και ικανοποιητική λύση, σε συνδυασμό με την υιοθέτηση της πολιτικής ορθότητας, φέρνει την Ευρώπη στον Μεσοπόλεμο και στην συνέχεια σε έναν παγκόσμιο πόλεμο όπως όλα δείχνουν.    

Η Τουρκία χρησιμοποιεί ισλαμιστικές οργανώσεις και υιοθετεί εθνικιστικό προφίλ κατά φίλων και εχθρών    

"Ο Ερντογάν ώθησε την Τουρκία προς τον εξισλαμισμό, αλλά αυτό δεν λειτούργησε στην χώρα αυτή" αναφέρει ο Μουράντ Ισμαέλ ειδικός στο πανεπιστήμιο Sinjar στο Ιράκ.

“Η Τουρκία ενεπλάκη στην αναταραχή στην Συρία και το Ιράκ, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης ισλαμικών τρομοκρατικών ομάδων λόγω της ανερχόμενης ισλαμικής ιδεολογίας μεταξύ της άρχουσας τάξης στην Τουρκία.

Τώρα, η παλίρροια μετατοπίζεται προς τον εθνικισμό. Οι Τούρκοι δεν βλέπουν τους Σύριους ως «αδέρφια της ίδιας θρησκείας» αλλά ως ανεπιθύμητους μετανάστες από ένα ξένο έθνος.

Αν 1 εκατομμύριο Παλαιστίνιοι που βρίσκονταν σήμερα στην Τουρκία, είχαν την ίδια τύχη με τους Σύριους μετανάστες, θα γίνονταν  ανεπιθύμητοι και τελικά θα εκδιώκονταν.

Αυτή η άνοδος του τουρκικού εθνικισμού και του αντιμεταναστευτικού αισθήματος ευθυγραμμίζεται περισσότερο με τον παγκόσμιο εθνικισμό και απορρίπτει την ιδέα του πανισλαμισμού (ή οποιασδήποτε θρησκείας όπως στην Αμερική) πέρα ​​από τα σύνορα.

Το πρόβλημα με τα τουρκικά κοινωνικοπολιτικά μοντέλα, είτε είναι ισλαμικά είτε εθνικιστικά, είναι ότι δεν ασπάζονται τη διαφορετικότητα ή την αποδοχή των άλλων, είτε είναι Κούρδοι, Άραβες, Αρμένιοι ή οποιοσδήποτε διαφορετικός από τη συνδυασμένη ταυτοποίηση Τουρκο-Σουνιτικού Ισλάμ”, καταλήγει ο ίδιος με γνώση του τουρκικού εθνικισμού από πρώτο χέρι.

Ο ελληνισμός και οι χώρες της Ανατολικής Μεσογείου κινδυνεύουν από τον τουρκικό εθνικισμό ξεκάθαρα, παρά από μια ισλαμιστική Τουρκία. Ο τουρκικός εθνικισμός διέπραξε γενοκτονίες στους Αρμενίους, Έλληνες και Κούρδους, και τόσους άλλους.  

Tags
Back to top button