Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πούτιν - Επικοινωνία με Σι: «Τονίσθηκε η ματαιότητα οποιωνδήποτε σχημάτων χωρίς την συμμετοχή της Ρωσίας, στο θέμα της Ουκρανίας»

Η ανακοίνωση του Κρεμλίνου για τη συνάντηση των δύο προέδρων

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Κινέζος ομόλογός του Σι Τζινπίνγκ συζήτησαν σήμερα για την Ουκρανία και συμφώνησαν ότι οι ειρηνευτικές συνομιλίες χωρίς τη συμμετοχή της Ρωσίας είναι μάταιες, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πούτιν στην κρατική τηλεόραση.

«Στο θέμα της Ουκρανίας, τονίσθηκε η ματαιότητα οποιωνδήποτε σχημάτων χωρίς την συμμετοχή της Ρωσίας», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ στον δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασης Πάβελ Ζαρούμπιν.

 

Ο Πούτιν θα συναντηθεί με Σι Τζινπίνγκ και Ερντογάν στο Καζακστάν


Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ είχαν συνομιλίες στο περιθώριο της συνόδου κορυφής τους Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης που πραγματοποιείται στην Αστανά.

Πούτιν και Σι έδωσαν, επίσης, εντολή στις εθνικές εταιρείες να συμφωνήσουν τους όρους παράδοσης για τον αγωγό φυσικού αερίου «Δύναμη της Σιβηρίας 2», «το συντομότερο δυνατό», μετέδωσε το πρακτορείο Interfax, επικαλούμενο τον Ρώσο αναπληρωτή πρωθυπουργό Αλεξάντερ Νόβακ.

«Οι εργασίες για τη συμφωνία των όρων και των παραμέτρων θα συνεχιστούν. Έχουν δοθεί οδηγίες να γίνει αυτό το συντομότερο δυνατό», δήλωσε ο Νόβακ, σύμφωνα με το Interfax.

Tags
Back to top button