Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Μίνα Αρναούτη: «Του είπα να μην τρέχει! Δεν άκουσε, τι φταίω εγώ» (φωτό, βίντεο)

Η Μίνα Αρναούτη και σήμερα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, ξεσπά κατά εκείνον που υποστηρίζουν ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης το μοιραίο τζιπ και κατά εκείνων που διαρρέουν στη δημοσιότητα πως κανείς δεν φορούσε ζώνη στο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του τραγουδιστή.

Η Μίνα με νέα ανάρτηση, που συνοδεύεται από μηνύματα φίλων της, σχετικά με τη συνήθειά της να φοράει ζώνη ασφαλείας, έκανε λόγο για τη χρήση ζώνης και αποκάλυψε ότι είπε στο Παντελή Παντελίδη να μην τρέχει, αλλά εκείνος δεν την άκουσε... «Τι φταίω εγώ; Να τον τράβαγα από το αυτί», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της 32χρονης: 

Tags
Back to top button