Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Μίκαελ Σουμάχερ: Αποκαλύφθηκε ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνεί

Ωστόσο η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι: θα έχει ένα ατύχημα, το οποίο θα τον αφήσει σε κώμα. Ήταν η μέρα που ο κόσμος της Formula 1 πάγωσε, καθώς κανείς δεν ήξερε ποιο θα είναι το μέλλον του 7 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

Από τότε έχουν περάσει περίπου 11 χρόνια και οι πληροφορίες που αφορούν την υγεία του Γερμανού πιλότου γίνονται γνωστές με το σταγονόμετρο. Το πιο σίγουρο από όλα είναι πως ελάχιστοι άνθρωποι έχουν πρόσβαση στον χώρο που βρίσκεται ο Μίκαελ Σουμάχερ, με αποτέλεσμα οι φήμες και οι θεωρίες συνομωσίας να δίνουν και να παίρνουν.

Φήμες και αποκαλύψεις

Μια από αυτές τις φήμες εμφανίστηκε πρόσφατα: τα δημοσιεύματα ήθελαν τον θρύλο της F1 να έχει παρευρεθεί στον γάμο της κόρης του Τζίνας, το περασμένο Σάββατο. Και τώρα, έρχονται να αποκαλυφθούν κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με την υγεία του.

Σύμφωνα με την Ελιζαμπέτα Γκρεκοράτσι, πρώην γυναίκα του κάποτε εκ των ισχυρών ανδρών της F1 και ανθρώπου που ανακάλυψε τον «Σούμι», Φλάβιο Μπριατόρε: «Ο Μίκαελ δεν μπορεί να μιλήσει αλλά επικοινωνεί με τους δικούς του ανθρώπους με τα μάτια». Μάλιστα, σύμφωνα με την  Γκρεκοράτσι «μόλις τρεις άνθρωποι έχουν πρόσβαση στο δωμάτιό του και ξέρω ποιοι είναι».

Μάλιστα, αυτή η αποκάλυψη, φαίνεται να ισχύει. Άλλωστε και ο γιος του Μικ, στο ντοκιμαντέρ του Netflix το 2021, είχε πει ότι «ο μπαμπάς μου κι εγώ πλέον συνεννοούμαστε με έναν διαφορετικό τρόπο».

Αντίστοιχα ήταν τα λόγια και του πρώην αφεντικού της Ferrari και καλού φίλου του Γερμανού, Ζαν Τοντ, ο οποίος σε συνέντευξή του πριν από έναν χρόνο είχε τονίσει: «Δεν μου λείπει ο Μίκαελ, γιατί είναι εδώ. Απλά είναι ένας διαφορετικός Μίκαελ από αυτόν που ήξερα. Η ζωή του έχει αλλάξει αλλά είναι πάντα προνόμιο να μοιράζομαι στιγμές μαζί του».

Η ζωή στην Ισπανία

Από το ατύχημα του 2013 και μετά, η σύζυγός του Κορίνα και τα παιδιά του Τζίνα και Μικ, είναι πολλοί προσεκτικοί σε όσα λέγε για την υγεία του αστέρα της F1. Μάλιστα, το 2020 μετακόμισαν από το σπίτι τους στην Ελβετία στο κτήμα τους στην Ισπανία, ενώ πρόσβαση στον Μίκαελ Σουμάχερ έχουν πολλοί λίγοι άνθρωποι – άνθρωποι που έχουν δώσει τον λόγο τους στην οικογένεια ότι δεν θα αποκαλύψουν στα μίντια πράγματα που δεν θέλουν να μαθευτούν.

Tags
Back to top button